Milujem tie predné krídla, uťahuje si Zak Brown po španielskom double | Magazín F1 - F1online.sk

Treba v Monaku, Miami, Bahrajne, Číne nebo v Australii Honzíčku. :man_astronaut:

Zak přivedl McLaren zpátky k vítězstvím a titulu. Od roku 2013 to byla neskutečná bída.

Po letech 2013 - 2017 bych nikdy neřekl, že McLaren získá titul dříve než Ferrari, a ono se jim to povedlo. :blush:

Mimo to, Zak rozjel McLaren i na jiných frontách - Indy a budou i v LMP.

A konečně, i díky Zakovi máme na McLarenu českou stopu v podobě Allwyn.:blush:

2 Likes

A maketa McLarenu byla v Praze. Za mě asi nejsympatičtější tým momentálně.

1 Like

Možno ak by Horner neustále neskúšal tie jeho primitívne obvinenia, nemusel by McLaren ironicky reagovať. Mne sa páčilo ako pili tire water :slightly_smiling_face:

2 Likes

V Japonsku, kde vyhrál Verstappen? Jj, ty jsi datový analytik top strop

ja to nevnimam nijako negativne. Ani snahy Redbullu ani Zakove podpichovanie. Jeden vyuziva vsetky prostriedky aby sa dotiahol (Zak, Wolff, a vsetci ostatni to robia tiez) a druhy si uziva poziciu na vrchole. Tak to ma byt. Maju najlepsie auto, oboch pilotov v suboji o titul, treba si to uzit.

1 Like

Opravene, na podstate to nic nemeni. Ale aspon pekne vidiet, ze si v koncoch, ked si sa chytil preklepu a k teme nemas nic. :slight_smile:

Tak to já vím, že nic nemáš. Větší rozestup ve výkonnosti byl v Bahrajnu, kde Max prostě nepodal dobrý výkon no

jazdou za SC sa prehriali a zmakli.

Ty si strateny pripad. Ani nechcem vediet, co si si musel v detstve prezit. :slight_smile:

Tento Zak je čím ďalej sympatickejší. :+1:t4: Je zjavné, že jeho sarkazmus a iróniu nepochopia tí menej obdarení, ale to je v poriadku. Svet je takto nastavený, a odhaľuje rozdiely medzi nami (aj keď ich vidia len “tí z jednej strany”) :slight_smile: . Tak je aspoň vidieť, kto je čo zač a je úplne jedno, komu fandí.

Niekto rád neustále vyplakávanie do vysielačiek (ideálne rovno vedeniu pretekov), obťažovanie zamestnancov, nadávanie na dodávateľov, hľadanie chýb u iných a pritom “doma” sú neschopní a na smiech ostatným… Charakter fanúšikov si nájde toho svojho obľúbenca a hlavne tie “správne” hodnoty… :rofl:

Ešteže neodhalili tie lanká, čo menia pružnosť predného krídla podľa potreby. To bude už len flame od miestnej obmedzenej “elity” :exploding_head:

Hurá do Kanady pre dvanásty bodík! :tada:

2 Likes

Něco k tématu nebo argumentačně bys měl, nebo zase nic a musíš se uchýlit k takovým radoby urážkám?

2 Likes

K tematu to skoncilo tymto, ale na tvojej strane. :slight_smile:

Ja ta neurazam, ja ta lutujem.

Jo skončilo to, protože se ti nelíbí argument, tak začneš kopat. Tak to moc diskuze nezvládáš.

3 Likes

Treba uznat, ze Zak, ale aj Max sa vyborne staraju o to, ze na pilotoch McLarenu je minimalny medialny tlak.
Oscar vo svojej tretej sezone vedie peloton, ale snad tu o nom ani nebol clanok.

1 Like

1 Like

Taky miluji křidélka. A je zcela jedno jestli jsou přední, nebo zadní. Na talíři. :grin:

2 Likes