Treba v Monaku, Miami, Bahrajne, Číne nebo v Australii Honzíčku.
Zak přivedl McLaren zpátky k vítězstvím a titulu. Od roku 2013 to byla neskutečná bída.
Po letech 2013 - 2017 bych nikdy neřekl, že McLaren získá titul dříve než Ferrari, a ono se jim to povedlo.
Mimo to, Zak rozjel McLaren i na jiných frontách - Indy a budou i v LMP.
A konečně, i díky Zakovi máme na McLarenu českou stopu v podobě Allwyn.
A maketa McLarenu byla v Praze. Za mě asi nejsympatičtější tým momentálně.
Možno ak by Horner neustále neskúšal tie jeho primitívne obvinenia, nemusel by McLaren ironicky reagovať. Mne sa páčilo ako pili tire water
V Japonsku, kde vyhrál Verstappen? Jj, ty jsi datový analytik top strop
ja to nevnimam nijako negativne. Ani snahy Redbullu ani Zakove podpichovanie. Jeden vyuziva vsetky prostriedky aby sa dotiahol (Zak, Wolff, a vsetci ostatni to robia tiez) a druhy si uziva poziciu na vrchole. Tak to ma byt. Maju najlepsie auto, oboch pilotov v suboji o titul, treba si to uzit.
Opravene, na podstate to nic nemeni. Ale aspon pekne vidiet, ze si v koncoch, ked si sa chytil preklepu a k teme nemas nic.
Tak to já vím, že nic nemáš. Větší rozestup ve výkonnosti byl v Bahrajnu, kde Max prostě nepodal dobrý výkon no
jazdou za SC sa prehriali a zmakli.
Ty si strateny pripad. Ani nechcem vediet, co si si musel v detstve prezit.
Tento Zak je čím ďalej sympatickejší. Je zjavné, že jeho sarkazmus a iróniu nepochopia tí menej obdarení, ale to je v poriadku. Svet je takto nastavený, a odhaľuje rozdiely medzi nami (aj keď ich vidia len “tí z jednej strany”)
. Tak je aspoň vidieť, kto je čo zač a je úplne jedno, komu fandí.
Niekto rád neustále vyplakávanie do vysielačiek (ideálne rovno vedeniu pretekov), obťažovanie zamestnancov, nadávanie na dodávateľov, hľadanie chýb u iných a pritom “doma” sú neschopní a na smiech ostatným… Charakter fanúšikov si nájde toho svojho obľúbenca a hlavne tie “správne” hodnoty…
Ešteže neodhalili tie lanká, čo menia pružnosť predného krídla podľa potreby. To bude už len flame od miestnej obmedzenej “elity”
Hurá do Kanady pre dvanásty bodík!
Něco k tématu nebo argumentačně bys měl, nebo zase nic a musíš se uchýlit k takovým radoby urážkám?
K tematu to skoncilo tymto, ale na tvojej strane.
Ja ta neurazam, ja ta lutujem.
Jo skončilo to, protože se ti nelíbí argument, tak začneš kopat. Tak to moc diskuze nezvládáš.
Treba uznat, ze Zak, ale aj Max sa vyborne staraju o to, ze na pilotoch McLarenu je minimalny medialny tlak.
Oscar vo svojej tretej sezone vedie peloton, ale snad tu o nom ani nebol clanok.