Mieri do F1 slovenská stopa? Kean Nakamura-Berta sa upísal Williamsu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 13:26

Nebudeme si klamať, od slovenského jazdca vo Formule 1 sme v súčasnosti na míle vzdialení. Slovensko na to nemá ekonomickú silu ani dostatočne veľký trh a existuje veľmi malý predpoklad, že sa tu narodí niekto dostatočne talentovaný a zároveň dostatočne bohatý, aby to dotiahol až na najvyššiu úroveň. Napriek tomu sa v motokárových a juniorských šampionátoch objavila slovenská stopa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224204/mieri-do-f1-slovenska-stopa-kean-nakamura-berta-sa-upisal-williamsu
1 Like

som videl Kean Nakmura-Berta a hnes som si vravel, ze to musi byt slovak.

6 Likes

Ale on nie je Slovak. Len ma slovenske korene. Otec je Slovak mama Japonka a on sa narodil v Londyne.

Ked ma biely europan dieta s partnerom zltej ci tmavej rasy, na 80% bude dieta exotickeho vzhladu.
Mame slaby korienok my europania :smiley:
Ale ked som videl foto, hned ma napadlo ze do F1 mieri Albon mladsi :smiley:

1 Like

Má dvojité občianstvo, japonské aj slovenské.

1 Like

Tak ver tomu, ze v Japonsku by ho teda sa svojho neprijali.
To uz naozaj skor v Nitre.

Ja pisem nieco o prijati ? Ci Japonsku ? Ja pisem o jeho vzhlade a preco je viac na matku, ako otca.
Tak ako tisice bielych modeliek a roznych streameriek vo svete bielej pleti z Europy a ma partnera ciernej pleti. Deti su tmave s ciernymi brckavymi vlasmi.

1 Like

Hlavne si to priezvisko aspoň mohol správne odpísať.

Lando je slaby sampion…

Ale ty vieš o tom.prd.

1 Like

Je taký šampión ako mám má byť.

ale to sa len tebe zda, ze su cierne/zlte, pre cerno chov/aziatov su zas viac biele ako cierne/zlte :slight_smile:

tento ma od japonca rovnako daleko ako od slovaka

Vyzera ako default postavicka, ktoru ti vygeneruje The Sims. :sweat_smile:

1 Like

Komentáre hodné Slovákov :+1::person_facepalming:

2 Likes