Mick Schumacher je počas zimnej prestávky z pochopiteľných dôvodov stredobodom pozornosti nemeckých médií. Dnes už pretekár Haasu absolvoval niekoľko rozhovorov, takže na nedostatok mediálneho priestoru sa sťažovať nemôže. Marketing, spolupráca s Ferrari a pretekársky talent, to všetko Mick novému zamestnávateľovi poskytne.
Tak interné tajomstvá mu rozprávať asi nebude, ale kamaráti môžu byť aj tak a tým pádom ho môže naďalej po psychickej stránke podporovať, pomôcť mu zorientovať sa v paddocku a podobne.
Tak si spomen aj na zavody, kde vbiehali do prvej zakruty 3vozy: Kimi, Verstapen, Fetel…
Samozrejme Fetel na vonkajsku, Kimi vo vnutri a vzdy doplatil na to on, lebo Fetelova vyhovorka vzdy bola, ze nemal odkial vediet, ze je tam aj treti monopost, s cim by mal 4nasobny majster sveta vzdy ratat…
Tak napriklad tato trojicka bola aj v roku 2017 singapur, kde Fetelove krizovanie odrovnalo superstart Kimiho a dodrbalo zavod Alonsovi po super Q
A tych zavodov, kde ho vyblokoval v prvej zakrute bolo viac, snad nechces aby som presiel kazdy rocnik, kazdy start… lebo aj ked budem mat pravdu a to budem, za co mi ten straveny cas bude stat >? aby som dokazal, ze som mal pravdu ? to by si musel byt vacsia osobnost, aby som na teba minul tolko casu