Mick Schumacher o otcovej nehode: Musel som si nájsť vlastnú cestu | Magazín F1 - F1online.sk

29. december nie je dátum, ktorý by sme si vo Formule 1 obvykle spájali s motoristickými udalosťami. Iste, zažili sme časy, keď v tomto období končila alebo začínala sezóna F1, ale obvykle ide o veľmi pokojné obdobie uprostred motoristických prázdnin. V roku 2013 nám však vianočnú pohodu narušila príšerná správa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184617/mick-schumacher-o-otcovej-nehode-musel-som-si-najst-vlastnu-cestu

Ach jo, Schumiho příběh je hrozná ukázka toho, jak se doslova z minuty na minutu dokáže život otočit vzhůru nohama. Jasně, že by to měl Mick v F1 mnohem lepší, když by ho táta prosazoval a chránil, ale zrovna v téhle souvislosti se dá říct - vždyť je to jenom část kariéry, no tak bude jezdit někde jinde. U něj nejde o život, tak jde o … (o houby :slight_smile: ).

3 Likes

Michaelova nehoda je veľmi nešťastná, škoda, mohol ešte veľa urobiť pre Micka ale aj f1 ako celok… Alebo si proste užiť parádny a zaslúžený dôchodok…

Trochu ma zarazili vaše počty - od decembra 2013 uplynulo 11 rokov, nie 12. Dokonca v rýchlych správach ste pôvodnú 11tku z postu autosportu preložili na 13 :grin: