Mercedes zanedbáva Russella, čo vedie k jeho chybám, myslí si Hill | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell si v nedeľu po šachovnicovej vlajke vyčítal, že v pretekoch spravil niekoľko chýb a nechal si ujsť druhé miesto, prípadne aj víťazstvo. Podľa Damona Hilla však nie je jediný, kto by si mal trochu spytovať svedomie. Vedeniu Mercedesu odkazuje, že by sa malo častejšie postaviť za svojho jazdca a neignorovať ho.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158584/mercedes-zanedbava-russella-co-vedie-k-jeho-chybam-mysli-si-hill

“Veď vlastne presne ako Ty Damon a Ty si to nakoniec zvládol, hoci žiadna veľká podpora neprišla. Tak to nechaj na mladého, nech sa s tým takisto vysporiada. :wink: Hlavne ak je o kúsok talentovanejší a rýchlejší ako si býval Ty a má aj o niečo viac času.”

Chválíme George. Odvádí skoro skvělou práci. :+1:

Russell asi nejak extra podporu nema a Wolf mu asi moc neveri. Ale zrovna ta hlaska Wolfa, neni nic vyjimecneho. Parkrat takhle houknul i na Hamiltona.

Sice Russell tuto sezonu Hamiltona zajizdi, ale porad dela spoustu chyb. A v tuto chvili Hamilton neni etalon.

Porad je to ale tak jak pise vyse @Arafinwe. Nechal bych to na Russellovi. Podle me to neda, ale co ja vim. Mylim se celkem presne.

Je to sikovny chalan ale v Mer asi s nim ako z dlhodobou jednotkou nerataju… chyb je naozaj dost (jedine s Ham mu to ide ostrejsie - tam sa neda), ale ma sancu sa ukludnit a ukazat sa… ta buduca sezona bude dost rozhodujuca pre neho a dufam, ze sa mu podari
Mam Merc ako tim rad - skvela znacka, no pojdem na bud sezonu s Ham a s Fer, ale velmi by som bol rad, keby Merc isiel hore a aj s Russelom

Nikdy to nepochopim, Russell ma za sebou vice nez 100GPs, sesta sezona, to je pocet po kterem vetsina pilotu jeste nedavno koncilo karieru na vrcholu, je nervozni jak novacek v prvnim roce.

Daj tomu chvilu a nasa kolegyna ti vysvetli ako to v skutocnosti je s Russellom

1 Like

fakt to nechapem, za tie 3 roky pri 7 nasobnom sampionovy je minimalne vyrovnany super. a mercedesu to nestaci?
je suverenne lepsi ako botas a aj ako rosberg.

lepsi ako rosberg? to ani nahodou

2 Likes

Hill vypúšťa jednu sracku za druhou. Ak robí chyby Leclerc, je to z dôvodu, že vlastne taký už je. Ale ak robí chyby tento anglický truľo, je to kvôli Mercedesu.
Hillovi som ako malý chlapec strašne fandil. A to aj po tom čo odišiel k nulam z Arrowsu. Ale to čo vypúšťa z huby už roky, to je neskutočný odpad.

2 Likes

Príde mladý Kimi a George sa zosype, ak bude podávať hneď nadpriemerné vykony. Ešte nepoznáme jeho hlavu a náchylnosť na zákulisné hry (aj keď George nie je Rosberg, narozdiel od Rosberga je to v jeho pripade podlizovanie sa Totovi).