Mercedes začal s fotením súperov už v Barcelone. Sme nehanební plagiátori, priznal Allison | Magazín F1 - F1online.sk

Barcelonský shakedown je za nami a aj keď sa všetky zainteresované strany všemožne snažili skryť pred svetom čo najviac informácií, cez medzery v plotoch okruhu Catalunya k nám preniklo množstvo užitočných správ. Dozvedeli sme sa o časoch aj o výnimočnej spoľahlivosti nových strojov, ale aj keď tímy nechceli, aby sme sa pozerali my, navzájom si intenzívne vykukovali ponad plecia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226010/mercedes-zacal-s-fotenim-superov-uz-v-barcelone-sme-nehanebni-plagiatori-priznal-allison

Vy ste akurát Tuneláři jinak vyhrávat nevíte Tuneláři

Tak Allison to by chcelo najat dalsich 300 ludi a cely rok s pomocou AI analyzovat vsetkych 10 konkurencnych monopostov, a dalsi rok najat dalsich 300 ludi. Nech to stoji za to, Wolf strojnasobil pocet zamestnancov Brawnu. A majte 4000 zamestnancov, milion pocitacov a 10 000 senzorov na aute. Lebo to my fanuskovia chceme.
Chodte niekam do …

@PUFF no moc hezký, nelegální motor a aero jen kopírovat :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Měl bys vyhledat odbornou pomoc dokud je čas. Ještě se to dá zachránit.

1 Like

Však jsem ti chtěl pomoct hned, když si tu začal psát, že 4 = 3 a dal by sis něčí ocas …

2 Likes

Máte staršího jezdce než je Fernando :thinking: :smile:
https://x.com/i/status/2020833925590069407

2 Likes

Ta ho dobře sundala. :sweat_smile:

2 Likes

Třeba by ale Alonsovi tipovala 100, kdo ví :face_with_hand_over_mouth: :smiley:

2 Likes

A nebo 20 no. :smiley:

2 Likes

Mentálně by s nima mohl chodit do třídy :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smile: No co, tak jsem si jednou z něho vystřelil, snad mi to odpustí :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

jeden vypadá o 20 let starší a druhej je sice mladej, ale nemá reflexy, asi by jim ten podvod měli povolit. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :sweat_smile:

2 Likes

Příšerný postřehy oba dva, ostuda před dětmi, co si o jezdcích F1 ty děti pomyslej :smile:

2 Likes

Jak tam je to “Ooo God” a do toho ty zvuky selhání. :smiley:

2 Likes

vizitka mercedesu :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

tak Russela už každý korunuje za šampiona v tomto roku… on už sa snažiť nemusí :smiley: :smiley:

ale ten Kimi by mal zapracovať

1 Like