Mercedes začal s fotením súperov už v Barcelone. Sme nehanební plagiátori, priznal Allison | Magazín F1 - F1online.sk

Barcelonský shakedown je za nami a aj keď sa všetky zainteresované strany všemožne snažili skryť pred svetom čo najviac informácií, cez medzery v plotoch okruhu Catalunya k nám preniklo množstvo užitočných správ. Dozvedeli sme sa o časoch aj o výnimočnej spoľahlivosti nových strojov, ale aj keď tímy nechceli, aby sme sa pozerali my, navzájom si intenzívne vykukovali ponad plecia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226010/mercedes-zacal-s-fotenim-superov-uz-v-barcelone-sme-nehanebni-plagiatori-priznal-allison

Vy ste akurát Tuneláři jinak vyhrávat nevíte Tuneláři

Tak Allison to by chcelo najat dalsich 300 ludi a cely rok s pomocou AI analyzovat vsetkych 10 konkurencnych monopostov, a dalsi rok najat dalsich 300 ludi. Nech to stoji za to, Wolf strojnasobil pocet zamestnancov Brawnu. A majte 4000 zamestnancov, milion pocitacov a 10 000 senzorov na aute. Lebo to my fanuskovia chceme.
Chodte niekam do …

@PUFF no moc hezký, nelegální motor a aero jen kopírovat :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Měl bys vyhledat odbornou pomoc dokud je čas. Ještě se to dá zachránit.

1 lajk

Však jsem ti chtěl pomoct hned, když si tu začal psát, že 4 = 3 a dal by sis něčí ocas …

2 lajkov

Máte staršího jezdce než je Fernando :thinking: :smile:

2 lajkov

Ta ho dobře sundala. :sweat_smile:

2 lajkov

Třeba by ale Alonsovi tipovala 100, kdo ví :face_with_hand_over_mouth: :smiley:

2 lajkov

A nebo 20 no. :smiley:

2 lajkov

Mentálně by s nima mohl chodit do třídy :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smile: No co, tak jsem si jednou z něho vystřelil, snad mi to odpustí :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

jeden vypadá o 20 let starší a druhej je sice mladej, ale nemá reflexy, asi by jim ten podvod měli povolit. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :sweat_smile:

2 lajkov

Příšerný postřehy oba dva, ostuda před dětmi, co si o jezdcích F1 ty děti pomyslej :smile:

2 lajkov

Jak tam je to “Ooo God” a do toho ty zvuky selhání. :smiley:

2 lajkov

vizitka mercedesu :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

tak Russela už každý korunuje za šampiona v tomto roku… on už sa snažiť nemusí :smiley: :smiley:

ale ten Kimi by mal zapracovať

2 lajkov

Mercedes jednoznačně ví co dělá. Nemusí to každému vonět, ale to je F1. Pokud na to nemáte žaludek jděte se koukat na akvabely.

Motor je zamčený a tam tomu dali péči. Pokud jim to zakáží, bude to smutné. Od čeho je pak pohár konstruktérů.

Na aero jim stačí foťák. Jsou to fiškusové. RBR P, to zkusil obdobně, ale holt ten motor nedali. Snaha byla, nedá se nic dělat.

Uvidíme co McLaren. Špi čkový motor zadarmo a aero asi lepší než Mercedes.

Toto je trošku darebnej, ale tohle dělá dobře. :+1:

Na ten souboj Landa s Georgem se fakt těším. Oba jsou trošku ufňukanější na můj vkus, ale na dnešní hyperkorektni dobu to ještě jde.

2 lajkov