Možno už krátko po skončení letnej prestávky sa dozvieme osudy najžeravejších želiezok na prestupovom trhu. Budúcnosť Carlosa Sainza sa zdá byť spečatená a možnosti sa míňajú aj Maxovi Verstappenovi. Hoci formulový trh nemôžeme nikdy podceňovať, v tejto chvíli všetko nasvedčuje tomu, že zotrvanie v Red Bulle je jeho jedinou a možno aj najlepšou možnosťou.
Ocenuju, ze se snazis a narozdil od zamrzlych kolegu ze sveho sesitku tahas stale nove prirovnani, bonmoty a vtipky. Obsahove ale stejny marast. Jak po patym pivu…. O nicem…
Topics
Steiner - jako vtipny glosator je lepsi nez pricipal, ale podobnej jako Puff, vic vtipu nez reality (urazka Kimiho - nejskym srovnani? Nikdo uz neresi ze i on mozna dost ovlivnil v Rakousku sezonu 2025)
Wolf - staci mu George jako dvojka, navic na vykonstnim sesupu? Uz je Kimi opravdu 100% a pokud se blizi Ferrari nebo McLaren, je on ten, ktery to na lepsim aute doveze proti Hamovi (za me spis proti Charlesovi)?
Off Topic
Jsem rad, ze si me asi poprve pochopil a poznal ses jak ten Puffuv zamrzlejsi kolega. Jsi na dobre ceste…
Ale ne, tak carlosito tu neustále fňuká, že se tu útočí na uživatele a pak tu vyplodí tyhle nesmysly. Se mu očividně ještě dekl nevrátil potom co zjistil, že se na vejškách dělají prezentace
“Dekl”…. Zeptej se Puffa, cim to nahradit.
Na tvej “vejskach” je to fakt trochu jiny…. Tam jsem prezentoval i ja (a to fakt nema byt jeji vysoke hodnoceni ;))
U tebe to nahradit půjde jedině kazajkou, tam očividně jiná cesta už není, hezký den (a podívej se na na webovky ČVUT, se ti udělá zle z toho v kolika předmetech se dělají prezentace).
20.000 studentu obcas behem studia dorazi i na nejsky nepovinny seminar kvuli kreditum.
Nestuduj furt nejaky webovky, kdyz tomu jednoduse nerozumis. To se ti prece uz nevyplatilo, kdyz si mel slibeny seks…
Hele já vím, že ti z toho praskla cévka, ale tohle už na mrtvičku vypadá. Každopádně ty jsi tvrdil, že prezentace jsou “pro základky” a na čvut nejsou. Najednou tam jsou, ale jen v nepovinných předmětech, dej tomu chvíli a pochopíš co si napsal za nesmysly a ještě se do krve za to hádal. Nemluvě o tom, že ani nechápeš rozdíl mezi přednáškou a prezentací projektu/seminárky na cviku