Mercedes spojil sily s Adidasom. Budúcnosť Tommyho Hilfigera v F1 je neistá | Magazín F1 - F1online.sk

V utorok predpoludním Mercedes oznámil dôležité sponzorské novinky. Odevné značky Puma a Tommy Hilfiger, s ktorým úzko spolupracoval najmä Lewis Hamilton, s najväčšou pravdepodobnosťou v Mercedese končia a nahradí ich nemecký Adidas. Tri pásiky sa objavia na kombinézach jazdcov, inžinierov a mechanikov Mercedesu v rámci dlhodobého partnerstva.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184913/mercedes-spojil-sily-s-adidasom-buducnost-tommyho-hilfigera-v-f1-je-neista

Musím povedať, že táto spolupráca sa mi veľmi pozdáva, no zároveň si nič nekúpim … avšak je to škoda, pretože lifestylové produkty ma celkom lákajú, no bez Hamiltona to už pre mňa nie je ono … azda si kúpim ikonickú červenú šiltovku, pretože s príchodom Lewisa budú kúsky Ferrari určite ešte viac lifestylové …

Ferrari ho zobralo presne koli tomu… Reklama, fans, predaj suvenirov, oblecenia…
Samozrejme, popri Russellovi este ukazal zavodne tempo, horsie to bolo s tymi Q…
A tam je Leclerc silnejsi, ako Russell… ale uvidime, Ham este nepatri do stareho zeleza :cowboy_hat_face:

1 Like