Mercedes si nemôže dovoliť nové diely. Jazdci dostanú iba po jednej podlahe | Magazín F1 - F1online.sk

Presne tak dvojaký meter,:slightly_smiling_face:

Tyhle krásy dnešní mládež asi neocení, když někteří ani neví, že auto má chladič. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Jednou z nočních závodů psů nás jelo v Polském Fiatu osm a vlčák. A hádej na které místo si dal Punťa zadní nohu když jsem se nemohl hýbat? Ještě že Fiat měl poměrně měkké tlumiče. :grin:
Taky jsem si jednou na Barum Rallye zabouchl klíče. Naštěstí tam byli policajti s baterkou a hezky mi svítili na vykrádání vlastního vozu. :grin:

2 Likes

:rofl: povinne prestavky kvoli chladicu - to bola vzdy aj cigaretka (teraz uz nie v 24 som s tym sekol), uz som vedel rozobrat prechlastany karburator a AC pumpu (ci ako sa to volalo), a aj som jazdil na tom rucnom sytici ked mi prasklo plynove lanko :rofl: a to tahanie na lane som neznasal a nezvykol som si - aj ked sa to casto dialo :rofl: a ako vtedy dobry ateista som sa vlastne kazdu jazdu poctivo modlil :grinning:. Pre istotu bol v kufri spacak do -20st C a aj sa vyuzival :grinning:
No a jednu 100ku sme mali aj na cundre - ta sa startovala poctivou mincou 5 KCS
Pekne a bezstarostne casy - v kufri spacak a gitara a poctiva domaca, vytahany sveter a radost v ociach

4 Likes

Chladič byl peklo asi u Škodovek vždycky, ale já si pamatuju hlavně na “neotvírání termostatu” u 105-120. Trvalo to podle počasí cca 4 km, pak zastavit u pankejtu, vzít připravené kladivo a klepat na už (tehdy) známé místo, kde se termostat nacházel. Často si takhle dal říct a otevřel brány :smile: .

3 Likes

Už jsme také zjistili kvůli komu.

2 Likes

Přitom stačilo chladící systém správně odvzdušnit. Auto čumákem trochu do kopce a povolit klličku, která se nacházela u předního skla. :slightly_smiling_face:

2 Likes

No vidíš, že my jsme Tě tehdy neměli po ruce :smile: .

2 Likes

Naklonovat sám sebe jsem se ještě nenaučil. A jak by se mi to hodilo. :grin:

1 Like