Mercedes sa zbavil problémovej podlahy. Podľa Hamiltona nefungovala | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes vyhral preteky v Rakúsku, Británii a Belgicku. Pred odchodom na dovolenky vyzeral monopost W15 veľmi mocne a double (o ktoré tím následne prišiel pre diskvalifikáciu) v Spa veštilo Mercedesu skvelú jeseň. Potom sa však skvelo namazaný stroj zadrhol a Lewis Hamilton si myslí, že aj jeho tím doplatil na veľmi zložitý vývoj súčasnej generácie monopostov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170983/mercedes-sa-zbavil-problemovej-podlahy-podla-hamiltona-nefungovala

… a pak zacne prset a vsechny dohady jak a nakolik nova ci staronova podlaha bude fungovat jsou v riti :upside_down_face:

Prepad RB je zahadny, ale prepad Mercedesu, z double zo Spa az po neviditelnost v Monze len vdaka nepodarenej podlahe, je uplne v pohode. :sweat_smile:

RB nemoze urobit chybu vo vyvoji, RB len dominuje podvodom alebo je stred pola, ked mu podvod zakazau. :joy:

1 Like

Analysta, kterej nerozumí datům zase promluvil :grinning:

2 Likes

Aj ked nerozumiem, hlavne je, ze za moje nerozumenie mi dobre platia. :dollar:

1 Like

O tom silně pochybuju, neustále tu omlýláš něco o penězích, až tak na sílu, že je očividné, jak tě to v životě sere a přenášíš to sem :relaxed:

2 Likes

To sa len smejem z teba, ze pred 30ku je z teba panic nymand na HR oddeleni, co sa nechava sponzorovat rodicmi. :slight_smile:

Ale je mi jasne, ze tomu nerozumies, ked kopirujes moje vyjadrenia, ktorymi sa strelis este aj do nohy ako dnes.

2 Likes

Díky za potvrzení, prostě zhrzenej idiot, co v životě nemá, tak jak chce, tak si to vylejvá na online F1 fóru :grinning: tu tvoji ubohost tu každý vidí, už se k tobě hlásí jen ježek a raptor, můžete si do kříže vy-ho-ni-t, jaký trosky se dali dohromady :grinning:

Kazdy den len penisy a honenie. Najdi si zenu, uz by sa patrilo, lebo skysnes ako taky pocitacovy blbecek navzdy. Alebo si buze.rant, ze furt len o honeni a cic1nach pises? :clown_face:

2 Likes

Pockej, pockej… Tenhle kasparek ze dela na HR ? :smiley: Jestli je to pravda, tak ja se uz nicemu nedivim. To vzdycky byli, jsou a budou podlidi, co nikdy nic nedokazali a jenom ukazujou svoji neinteligenci. :rofl: :clown_face: :clown_face: :clown_face:

2 Likes

Tomu ver, ze robi na HR.

Tam ide robit vzdy ten, co sa mu nic realne nechce robit alebo na nic viac nema (Honzik). Koho normalneho by bavilo cely den riesit papiere, prve kolo pohovorov, kde ani realne nerobis pohovor, len sa pytas dookola tie iste zbytocne otazky a prezentujes benefity firmy, alebo rozposielas cely den zbytocne korporatne maily, ktorymi otravujes celu firmu? :joy:

Že nerozumíš datům ok, ale, že nejsi schopnej si ani ověřit, co dělají jednotlivý oddělení, to už je napováženou, o tebe se někdo stará, když nejsi schopnej základních lidských funkcí?:grinning: