Mercedes sa v Maďarsku opäť vráti k starým zadným závesom | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes stále nemá jasnú odpoveď na otázku, čo v posledných týždňoch spôsobilo jeho výkonnostný prepad. V snahe zistiť čo najviac ešte pred letnou prestávkou sa rozhodol v Maďarsku nenasadiť nové zadné zavesenie, ktoré malo svoj debut na VC Emilia Romagna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209514/mercedes-sa-v-madarsku-opat-vrati-k-starym-zadnym-zavesom

Třeba se Kimi zase chytne a vypálí brblalům rybník.

Mercedes ocakavam buduci rok v boji o titul… RB sa mozno s novymi motormi prepadne, ferrari stara klasika… Este mozno Aston vystreli… Newey, Honda, Alonso… to bude silna trojka.

Myslím, že kdyby se tady vytvořila tipovačka, tak nejlíp dopadne Meredes a po něm Ferrari. Teprve pak všichni ostatní výrobci.

Len pre srandu dam:
Fer, Mcl, Mer, Ast, Red…

McL se asi v příštím roce propadne. S komplet novými vozy půjdou nahoru asi výrobci motorů. Proto bych si tipl právě už zmíněný Mergl s Ferrari.

1 Like

Za Mer by som bol rad, ale Ant ma este trosku cas a Rus - nie som si isty, ci je to majstrovsky material… ale…

Mi by nevadilo ani Ferrari, to by si už nějaký slušný výsledek taky zasloužilo. Za nimi věřím Hondě a teprve pak Audi s RBPT.

2 Likes

Kde urobili kvalitni britski konstrukteri a inzinieri (soudruzi) chybu, ze Medved napreduje dozadu?
Keby sa toto stalo vo Ferrku,tak by sme tu mali kopu ustipacnych poznamok na Talianov a ich pracovnu moralku, kvalitu a vykonnost. Na britskych v Medvedovi tu ale nevidim okrem mojej ani jednu. Vraj tu existuju aj ferovi a fundovani prispievatelia, len ich nikdy nikto nevidel.:stuck_out_tongue:

1 Like

Mercedes a Aston budu hore podla mna.

Aston teprve buduje svou údernou skupinu. Taky celý vůz včetně převodovky bude vyrábět samostatně poprvé a proto se dostávají o laťku výše.
Takový pokrok se bez potíží neobejde, takže bych Astonu dal minimálně jeden další rok hájení, než jim bude všechno do sebe zapadat.