Takže za slabý výkon Astonu může posilovač?
Jestli bereš 3 místo jako slabej výkon
Na první závod za Aston hodně dobrý, už teď tohle předjetí bude aspirovat na nejlepší manévr v sezóně…
Já čekal lepší výkon. A psal jsem to po závodě, že mě lehce zklamali.
1/2 závodu se tam honili s tragickým Mercedesem a na Leclerca by to nestačilo.
Čekal jsem, že se kolem 10 kola budou nahanet s RB.
Ale Aston měl slabou taktiku.
To co si čekal ty, tak bylo přehaný, udělal sis hype na něco, co bylo jasný, že se nestane. No jo, musíš víc číst techcnické články a ne jen sjíždět hype na bulvárech
Počkej, ty jsi psal že tě zklamali po kvalifikaci, že Alonso byl jen 5, ne? Takže i 3 místo v závodě ti bylo malo?
Jsem rád, že spolu souhlasíme.
A to nepočítám tu hromadu štěstíčka.
Oboje bylo určitě zklamáním.
Jakého? Pokud jsi sledoval poslední stint Fernanda, tak ti muselo být jasné, že by Leclerca dojel. Ale všem bylo jasný, že RB má svojí ligu a nikdo ho ohrozit nemůže a upřímně Fernando byl pak v zemi nikoho nakonec, takže nevím co se ti tu nezdá každopádně se ukáže na dalších tratích, jaké jsou slabosti RB a AM a zda AM bude schopný utrhnout se Ferrari a Mercedesu
Tak už to vypni Puffe!
Já se ho nadejchal tady, ale už vyprchalo, takže to je střízlivý pohled.
Kvalda pár setin od možná 2 třídy horšího auta…
V závodě kolik to bylo 30 kol? Se tam honili o 2 třídy horším autem?
To přeci se přeci musí pohybovat úplně jinde.
Na základě čeho soudíš o 2 třídy horší auto? a kolik tříd v F1 teď teda je?
Ok, tak to uděláme jinak. Jaký bys dal hodnocení Alonsovi po závodě a jaký Hamiltonovi?
stupnice je od 0 do 10.
Tak za poslední týden o tom bylo napsáno dost článků jak na tom Mercedes je. Růžový to není.
Růžový to není, ale taky v jakým kontextu
to som si aj ja myslel nez som to pred dvoma mesiacmi dostal.
Když bych to vzal z hlediska show pro TV bez ohledu na výkonnost tak minimálně 9z10.
Kdybych vzal v potaz aktuální rozložení sil, kde by kdo měl být a kdo jak na tom je, tak maximálně 6,5.
Podle Puffa už je AM na úrovni RB, ale podle mě spadl v práci na hlavu a nenechal se ošetřit
'Ta fuck?! A víš o tom že zvyšovat tlak mužeme jenom my, jo?