Mercedes sa kajá. Fanúšikom adresuje otvorený list | Magazín F1 - F1online.sk

Podľa mňa je ten list pekné gesto k fanúšikom, ostatný by sa mohli inšpirovať.

co list… Ferrari ma telenovelu.

1 Like

Aha … Tak, a zasa som múdrejší :+1::wink:.

Tak dík za radu.:stuck_out_tongue_winking_eye: Ona to vlastne rieši dcéra, najmladšia. Len som jej chcel dohodiť fachmana.:grin:

A čo riešite zo strechami ja som stavebný inžinier :grin:

Já jsem něco jak Pan Lorenc. :grin:

2 Likes

Vyriešené je všetko. Potrebné sú pracovité ruky.:hugs:

Invalidný vozík nemám, ale :beer: sa nájde.:stuck_out_tongue_winking_eye:

Já na přírodní materiály trpím (i u holek) proto se o informace velice rád podělím. :slightly_smiling_face:

Lorenc PUFF?
Hezký název Firmy. :blush:

2 Likes

Trefa. 100 bodov​:joy::+1:

Hej akých ? Ďakujem za takých fanúšikov !!

Tých čo chodia teraz každého urážať a rúcajú sa a kydaju na jeho tim ? Či akých ma fanúšikov ? Keď sa mu darí každi jeden sú múdri keď nie tak sú len toxickí a kopu okolo seba alebo drzia usta a nepovedia nič ! ( ten lepší prípad)

Fanúšikovia GR na rozdiel od veľkej časti teamLH nefandia len úspechu. Často presne rovnako pokrytecky ako sám Lewis !
Už aj Toto je najnovšie zlý ! Aj cely Mercedes pre neho nič neurobil a kade jake dristy.

S ľuďmi čo fandia GR a takto reagujú, že útočia na Mercedes pre to auto ( nie ze ho nejak cielene poškodili) ja ani nepovažujem za hodnotné sa baviť či reagovať. Fans LH sú na to hrdy ! A to si myslím ze na frustráciu by sme po 3 rokoch vo Williamse fakt mali väčší dôvod.

George ma fanúšikov dost o to sa neboj a ukazuje sa to presne odvtedy odkedy sme sa stali práve MY sme najväčší nepriatelia tímu LH ! A pritom ide o jeden tim a kolegov, ktorí doteraz nedali fans žiaden dôvod neznášať sa.

Takze o fans LH viem svoje a aj si o nich svoje myslím. Za príklad by som ich rozhodne nedávala.

Mercedes sa podľa mna vôbec nezosypal. Len netrafil koncept to je rozdiel. Šťastný z toho asi nie sú, ale nemám dojem, že sa opustili či prestali fungovať ako doteraz. Nebyt stropu podľa mna problém solved už dávno.

Sype sa len osobný tim okolo LH ! A ľudia ktorým to čo popisuješ začalo liest na nervy !

To by neboli dlhé výmeny ! Oni prídu naložia, vymyslia 300 konšpirácii a odídu.

Tam argumenty nie sú a na dlhé príspevky nejaké potrebujes.

@Max_is_faster_than_you určite som prospešnejšia ja ako bezduchý hejteri ale Ok.

1 Like