Podľa mňa je ten list pekné gesto k fanúšikom, ostatný by sa mohli inšpirovať.
co list… Ferrari ma telenovelu.
Aha … Tak, a zasa som múdrejší .
Tak dík za radu. Ona to vlastne rieši dcéra, najmladšia. Len som jej chcel dohodiť fachmana.
A čo riešite zo strechami ja som stavebný inžinier
Já jsem něco jak Pan Lorenc.
Vyriešené je všetko. Potrebné sú pracovité ruky.
Invalidný vozík nemám, ale sa nájde.
Já na přírodní materiály trpím (i u holek) proto se o informace velice rád podělím.
Lorenc PUFF?
Hezký název Firmy.
Trefa. 100 bodov:joy:
Hej akých ? Ďakujem za takých fanúšikov !!
Tých čo chodia teraz každého urážať a rúcajú sa a kydaju na jeho tim ? Či akých ma fanúšikov ? Keď sa mu darí každi jeden sú múdri keď nie tak sú len toxickí a kopu okolo seba alebo drzia usta a nepovedia nič ! ( ten lepší prípad)
Fanúšikovia GR na rozdiel od veľkej časti teamLH nefandia len úspechu. Často presne rovnako pokrytecky ako sám Lewis !
Už aj Toto je najnovšie zlý ! Aj cely Mercedes pre neho nič neurobil a kade jake dristy.
S ľuďmi čo fandia GR a takto reagujú, že útočia na Mercedes pre to auto ( nie ze ho nejak cielene poškodili) ja ani nepovažujem za hodnotné sa baviť či reagovať. Fans LH sú na to hrdy ! A to si myslím ze na frustráciu by sme po 3 rokoch vo Williamse fakt mali väčší dôvod.
George ma fanúšikov dost o to sa neboj a ukazuje sa to presne odvtedy odkedy sme sa stali práve MY sme najväčší nepriatelia tímu LH ! A pritom ide o jeden tim a kolegov, ktorí doteraz nedali fans žiaden dôvod neznášať sa.
Takze o fans LH viem svoje a aj si o nich svoje myslím. Za príklad by som ich rozhodne nedávala.
Mercedes sa podľa mna vôbec nezosypal. Len netrafil koncept to je rozdiel. Šťastný z toho asi nie sú, ale nemám dojem, že sa opustili či prestali fungovať ako doteraz. Nebyt stropu podľa mna problém solved už dávno.
Sype sa len osobný tim okolo LH ! A ľudia ktorým to čo popisuješ začalo liest na nervy !
To by neboli dlhé výmeny ! Oni prídu naložia, vymyslia 300 konšpirácii a odídu.
Tam argumenty nie sú a na dlhé príspevky nejaké potrebujes.
@Max_is_faster_than_you určite som prospešnejšia ja ako bezduchý hejteri ale Ok.