Mercedes predstavil špeciálne lakovanie, cez víkend sa zbaví striebornej | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 09:08

Zo strieborných šípov sa počas víkendu v Singapure stanú čierno-zelené. Mercedes sa takto rozhodol osláviť 50. výročie založenia spoločnosti Petronas, dlhoročného palivového partnera stajne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172087/mercedes-predstavil-specialne-lakovanie-cez-vikend-sa-zbavi-striebornej

@PUFF tak Mercedes ma livery nový a RBR to ruší?:thinking:

Vyzera to ako aston

Co mi ta barva jenom… ?

2 Likes

Uz doteraz sa mi Mercedes a Aston dost plietli a teraz uz ozaj budu na trati 4 Astony

Tak už chápem prečo AM dostal plány Mercedesu.

1 Like

Racing Point bola kopia Mercedesu.
Aston Martin mal od predneho kridla az dozadu tozonu poziciu spodnej linky ako Mercedes cely cas.
Dizajnovo a technologicky maju k sebe velmi, velmi blizko.
Inak fajn, specialne lakovania sa mi vzdy pacili, dal by som to ako povinnosti kazdemu teamu raz do roka nahodit specialne lakovanie - pre ozivenie.
Inak skvely biznis pre predaj modelov …

Bolo by to aj celkom pekne keby to nebolo celkom smiesne.

Chudák Sauber, ktorý s nimi jardil v rokoch 1996 až 2009.

1 Like

dobra kombinacia farieb

1 Like

Aston Martin mal ten odtien uz na F1 DBR4 v 1959 …

u Astonu to bolo o par (mozno 10) rokov skor a odtien sa menil, nikdy to vsak nebola Petronas modra. Nie nadarmo sa o nas chlapoch hovori, ze nevieme rozoznavat farby…

Našepkám ti.
Mercedes jazdí v top10, tie ďalšie dva monoposty sú Astony :wink:

takze Mercedes sa stava B-ckom AM🤗

Sauberu aspoň Petronas dal najkrajšie liveries ever, vďaka čomu mám uživateľské meno

No kľudne mohol byť Red Bull (1995-2005) :wink:

Jasan, farby sa historicky menia + kazdy z nas ma ine nastavenia monitorov.

thats how you green!
dufam ze to aj nazivo bude vyzerat takto fajn, ale zas v singapure vyzeraju vsetky auta silno.

https://x.com/MercedesAMGF1/status/1836769113567334576

1 Like

3 Likes