Mercedes požiadal o preskúmanie rozhodnutia, komisári napokon Antonellimu zrušili trest | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 10:21

Andrea Kimi Antonelli vo svojich debutových pretekoch vo Formule 1 nakoniec získa štvrtú priečku. Mercedes uspel so svojou žiadosťou o preskúmanie rozhodnutia a komisári rozhodli, že päťsekundová penalizácia pre mladého Taliana nebola spravodlivá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190740/mercedes-poziadal-o-preskumanie-rozhodnutia-komisari-napokon-antonellimu-zrusili-trest

Celkem drobnost, ale určitě potěší… Na konci sice může jít o každý bod, ale spíš je to asi jedno. On i Alex Albon odjeli pěkné závody a jestli si čtvrté místo zasloužil jeden nebo druhý těžko říct. Takže je to takhle, proč ne.

Mercedes si odchodem hamiltona hodne pomohl :smiley:

1 Like

Chvíľu som sa tešíl, že sme prví. Tak stále druhá priečka zatiaľ :smiley:

To nápis keď Antonelli bude osemnásobny majster s Mercedes…za normálnych podmienok by dostal kolo od Mclaren

To by dostali vsichni krome Maxe.

1 Like

To nemení nič na Tom, že odviedol skvelú prácu aj ak by nebol nováčik, na nováčika dupľom :fire:

A aby sme si momentálne polepšili nemusí byť 7x MS

Na tíme vidno nový impulz.
A do budúcna to môže byť veľmi dobrá investícia.

Sa mu vlátilo za smolu z Q dnes.

1 Like

Druhá příčka, ale se stejným počtem bodů.

image

No, debut na 4. místě je v každém super i když to bylo možná se štěstím. V historii se bodovat v prvním závodě podařilo pouze několika pilotům a kluka to zcela jistě povzbudí.

1 Like

Nadhera. Kimi je pasak, z P16 v takychto podmienach na P4 este aj s vyvrtkou. Taketo psie kusy stvara aj Verstappen. Kimi ma nasliepnute na rovnaku ligu.

4 Likes

Zajímavé že Kimi jel první závod v F1, ještě k tomu na dešti a dojel lépe než “bůh na mokru” Sir :laughing: :laughing:

1 Like

Tak me to neprekvapuje :smiley:

akoze gratulacia… 4te miesto je super a aj mi bolo luto, ked dostal tu penalizaciu… ALE!!! tomuto sa presne hovori “slepe kura k zrnu” tak sa k tomu 4. miestu dostal. Vobec netusi ako. No tak, ze vsetci pred nim do*kazili pitstop (najma Ferrari s Hamiltonom) a skoncili vzadu.
a len tak btw. pozrite si to z Hulkovho kokpitu, Kimi2 tam vyskocil a ohrozil ako Hulka, tak mechanikov F a Mcl. Osobne by som mu ten trest dal.

Fearless.

5 Likes

Ja som to hovorila …toto bol Andrea Kimi Antonelli v plnej kráse.

On sa len tvári nevinne💪🏻

A toto je presne to o čom tu my dvaja stále hovoríme.

Toto buď máš alebo nemáš, ostatné sa dá naučiť :clap:t3:

Chtěl bych třeba rozhovor s Bonem.
Jaký to je, když má po Schumacherovi a Hamiltonovi úplné mladé ucho ,a musí ho vést za ruku ve všech ohledech.

Ako keď ho ukľudnuje do vysielačky ? Ako dnes po tej otočke ? Bono sa pekne na to adaptoval a je to veľmi mile…pôsobí tak otcovsky.
Ale podľa mňa tiež dostal nový impulz a vyzerá, že si to užíva.

Aj keď nehovorím, jeho názor by som si na toto vypočula aj ja :wink:
Bono v Beyond the grid by bolo super🙏🏼

Inak ak Kimi ozaj bude výnimočný aj v F1 tak Bono to v kariére celkom vychytal …

Antonelli odjel výborný závod. V těch podmínkách úplně jiná liga než ostatní nováčci. Přirozený talent, brzy bude hodně vepředu.

5 Likes

Ale Kimi neměl v T6 štěrk

1 Like

Ja viem mne to hovoriť nemusíš :wink: :sunglasses: