Mercedes podľa Russella prekonal očakávania, s titulovými nádejami to však nevidí ružovo | Magazín F1 - F1online.sk

Mohol by byť George Russell čiernym koňom v boji o titul? Monopost Mercedesu je zjavne lepší a hlavne má širšie pracovné okno než vlani. Nový líder tímu je po štarte sezóny vo fantastickej forme a dokáže maximalizovať výsledky. Po úvodných štyroch veľkých cenách má lídrov šampionátu naďalej na dosah ruky, ale on sám si nemyslí, že by sme ho mali považovať za spolufavorita.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195523/mercedes-podla-russella-prekonal-ocakavania-s-titulovymi-nadejami-to-vsak-nevidi-ruzovo

Zatiaľ pekný výkon tento rok od Russella. Len tak ďalej. Ako sup čakajúci na korisť. Možno v Baku dostane šancu.

1 Like

Len aby to nebol posledný rok Russella v Mercedese. Takýto lineup by bral Toto všetkými desiatimi. :grin:

1 Like

Je to možné. Ak ho Toto podpíše, tak si je vedomý toho, že budúci rok budú dominovať. Ak by si nebol tým istý, tak by skôr išiel po Verstappenovi podľa mňa.

Každopádne zatiaľ sú to len nešpecifikované zdroje z padoku a tieto informácie treba brať s rezervou. Môžu byť pravdivé aj nemusia. Môže to byť aj mediálna hra Mercedesu s cieľom znížiť Verstappenove požiadavky.

A aj keby podpísali Russella, tak si nemyslím, že to bude skôr ako v Silverstone. Oznámenie na domácej trati by bolo asi marketingovo najlepšie.

V prípade podpisu Verstappena by som čakal oznámenie buď cez leto alebo až v Holandsku. Najväčší gól by bol síce Rakúsko, ale to je moc skoro.

Alebo v záujme toho v zelenom nebra

A Autosport sú nespecificke zdroje, ale domnienky o ktorých nikto nehovorí sú fakt :rofl:

Ty sa bojis toho ze russell odide ako cert kriza. Co ak sa to stane co potom budes tvrdit? :flushed:

Russell prodlouží na 2+1 za 30mio ročně.
Kimi dostane taky 2+1 za 20mio ročně.

Bude pohoda. :slight_smile:

neviem načo by brali do tímu rozvracača . Nemá dominantnú káru a už pľuje oheň okolo sdeba. Hrozná kreatúra. A ako bonus jeho taťko. Mercedes by sa zbláznil z tejto dvojice a a akcionári by im nakopali prdel.

Kterej sef veme pilota co nuti tym aby jedno auto provozovali mimo body.

Ja dúfam že viem ktorý nie

Wolff nema zajem.