Mercedes plánoval podľa Hamiltona jednu zastávku: McLareny na to príliš tlačili | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes, a zvlášť ten Lewisa Hamiltona, bol v Monze takmer neviditeľný. George Russell sa vytratil z obrazu hneď po nevydarenom prvom kole. Sedemnásobný majster sveta prichádzal do Talianska plný očakávaní, keďže už o rok sem príde v červenom. V nedeľu si ho však málokto všímal, keďže súčasní hrdinovia Ferrari bojovali na čele s McLarenom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170058/mercedes-planoval-podla-hamiltona-jednu-zastavku-mclareny-na-to-prilis-tlacili

mclareny na to tlacili, ale lec bol stale tesne za nimi, takze to asi nebude len o tom. lec mal skratka rychlost a prekvapivo aj rozumnu strategiu. noris vravel uz pred zavodom, ze sa to zlomi na tom, komu odejdu gumy a komu nie.

hovorim to uplne na rovinu, norisovi tento rok nezobral nikto tolko bodov, co jeho tim.

piastri mal uz tri preteky suchat nohami a robit mu bodyguarda. noris by dnes bral 26b (s piastriho vankusom by leclerc nemal naskok na 1 pit) a verstapenov bodovy naskok by bol 40-50b. ak sa zarataju aj predosle chyby (silverstone, canada), tak mozno okolo 20. tazka sezona.

1 Like

Ja by som to povedal trosku inac . A to tak ze Norisovi vzal vlastny tim v tomto roku titul majstra sveta.Vedia ze Max ma velmi velky naskok na cele a nebude to take jednoduche stiahnut stratu a oni si neurcia timovu jednotku. Mercedes alebo RB by na ich mieste Piastriho automaticky stiahli aby robil ochranku Norisovi. Lenze hovoril som aj asi tak pred mesiacom ze Lando Noris nebude nikdy majster sveta a na tom si trvam. On je prilis meky a nevie si presadit svoje zaujmi a vzdy na to nakoniec doplati. Piastri ho v Mclerene zozerie