Mercedes musí oprášiť auto z roku 2020. Ako zmena pravidiel nepomohla Antonellimu? | Magazín F1 - F1online.sk

Andrea Kimi Antonelli bude najlepšie pripraveným nováčikom za dlhé roky. Taliansky mladík má povesť „osobného projektu“ Tota Wolffa, ktorý mu dal prednosť pred zástupom skúsenejších pilotov. Aj preto si dáva veľmi záležať, aby tento „projekt“ uspel. Taliansky mladík tak dostal od Mercedesu extenzívny testovací program.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185233/mercedes-musi-oprasit-auto-z-roku-2020-ako-zmena-pravidiel-nepomohla-antonellimu

To schvalujem. Treba raz za cas prevetrat vsetky veterany.

Na Mercedese sa mi paci, ze kazdy rok menia grafiku a oživujú to.
Na druhej strane je skostnately RedBull, ktory je uz doslova nudný …

To ma aky suvis s testovaním?

5 Likes

Veď predsa RedBull - nudný. Čo na tom nie je jasné?

1 Like

Aky suvis ma Mercedes s Mercedesom …

Mladému je to na prt. Monopost z roku 2020 mal 13 palcové pneu a keď mu v marci dajú novú méďácku kenguru s 18 palcovými, tak mu tie jazdy v historickom aute budú aj tak k ničomu. Takže sa len povozí a na nové vozidlo si aj tak bude musieť zvykať počas sezóny

Zakaz testovania,kedy tim chce je uplne zle,kritizujem to uz vyse 10 rokov.Teraz vedenie F1 vyrazne obmedzilo testovanie aj starych monopostov,co je totalny nezmysel,kedze ide proti podstate motoristickeho sportu.Motoristicky sport sa vzdy vyvijal najiviac na trati,zrazu pred asi 15 rokmi si Mercedes vymyslel,ze oni maju najlepsiu techniku a tak presadil zakaz testovania aktualnych aut a aj zakaz atmosferickych motorov.chore…

nevies co pises
najvyraznejsie obmedzenie testovania prislo v roku 2009, kedy sa zakazalo neobmedzene testovanie a bol stanoveny pevny limit a odvtedy sa to proste rok co rok obmedzovalo a vtedy mercedes ako tim ani neexistoval

a mercedes tiez nepresadil zakaz atmosferickych motorov, preco by to robil ved v tych rokoch mal mercedes najlepsi motor a nikto nema istototu, ze po zmene pravidiel to bude prave on kto vyrobi znovu najlepsi motor
na zmenu z atmosfery na turbo tlacila hlavne fia