Mercedes a Williams odmietajú nasadenie Antonelliho. Niekto však požiadal o výnimku | Magazín F1 - F1online.sk

Záhada jednej superlicencie. Už po Veľkej cene Číny avizoval renomovaný novinár Joe Saward, že Mercedes žiada na pôde FIA o výnimku pre taliansky talent Andreu Kimiho Antonelliho, ktorý to už vo veku sedemnásť rokov dotiahol do Formuly 2. V padoku v Miami sa okolo neho rozprúdila živá diskusia, ktorú priživil aj samotný hovorca FIA. Mercedes a Williams však odmietajú akékoľvek jazdecké rošády.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152533/mercedes-a-williams-odmietaju-nasadenie-antonelliho-niekto-vsak-poziadal-o-vynimku

Chtějí překvapit svět více než Adrianův odchod z RB?

No jo no, o výjimku jsme nežádali a ta částka taky nesedí :grin:

1 Like

pre williams to bude len dobre ak im medak zaplati za mladeho, lebo sargeant s tymto autom na body nema takze je uplne jedno ci tam bude on alebo mlady talian

samozrejme musi ta platba stat za to. nesledoval som ci a kolko sponzorov je priamo napojenych na sargeanta, takze mercedes musi dorovnat tych co odidu so sargeantom + aspon 5 mega navrch + by bolo dobre keby williams ziadal aj to, ze mercedes bude platit to co mlady rozbije

Akoze ak o nu neziadal Mercedes a ani Williams tak kto potom? Aston? Mclaren? Ze by o nu ziadalo Ferrari pre Haas a chcu mladika Mercedesu uchmatnut? Mozno ma v zmluve klauzulu ze ak mu niekto ponukne skor sedacku v F1 tak sa mu zmluva deaktivuje :crazy_face: akoze nemam sajnu, Audi?

@Evap viď? :slight_smile: :smiley:

2 Likes

Asi o výjimku požádal ten Japonec “Samoseto” :smile: .

2 Likes

Žádal o to Aston, co nabídne Kimimu sedačku a plat 200 mil :sunglasses:

V každém případě by výjimka nedávala smysl, takže počítám že dokud mu nebude 18 (což není zas tak dlouho), tak v F1 závodit ještě nebude.

1 Like

ziadal o to jeho agent, aby rozprudil presne taketo diskusie a zvysilo sa povedomie o nom :slight_smile:

1 Like

toho mame v praci ako zamestnanca mesiaca :grin:

1 Like

Preboha prečo toho chalana tlačia do F1 ako blázni?Nech sa trochu vyjazdí v dvojkách. Prečo ho nenechajú v klude? Jasné že je to talent ako hrom ale aby sa im to nevymstilo.

kazdy chce zopakovat Verstappena

No tak to veľa šťastia :roll_eyes:

2 Likes


super, dalsia RF bude

Vzpomínáš z Motorelaxu na Hurvajse a jeho teorii popírání? :wink:

Samozřejmě. Hurvajs tam byl kapacita. Vzpomínám jak tam jednou vložil znak Ferrari s koněm vzhůru nohama. :slightly_smiling_face: