Mekiesovi nestačia súčasné Cunodove výkony: Zlepšil sa, ale potrebujeme viac | Magazín F1 - F1online.sk

Je o jazdeckej zostave Red Bullu rozhodnuté? Helmut Marko aj v Austine zopakoval, že konečným termínom na rozhodnutie je víkend v Mexiku, hoci predtým naznačil, že po tomto podujatí môže, ale nemusí padnúť finálny verdikt. Vlani sme čakali až do decembra a v tomto roku to nemusí byť inak. Cunoda sa v poslednom období zlepšil, ale aj jeho súčasný šéf Laurent Mekies podčiarkol, že sa nezlepšil dostatočne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217239/mekiesovi-nestacia-sucasne-cunodove-vykony-zlepsil-sa-ale-potrebujeme-viac

Nerozumim tomu hejtu, Tsunoda zrejme na konci sezony odchazi, nebo se prehodi s Hadjarem, ten sice sebevedome prohlasil ze je ready sednout do Red Bullu od nove sezony, ale jak vidime na vykonech je z toho moznyho povyseni spis v prdeli.

Teď jsem četl že Cunoda opět neměl to nové přední křídlo jako má Max, to už je prdel? :smile:

2 Likes

Juki potřebuje odvádět lepší výkony, nepotřebuje lepší auto. :grinning:

2 Likes

Neměl, to možná dostane až tady

1 Like

Né, dyť to píšou, že se jednalo o přední křídlo a to se dozadu nedává ani na Tsunodovém voze. :crazy_face:

Asi čistě spalovák?

Já nevím, obecně Motorsport Italia ve mě důvěru nevzbuzuje :man_shrugging:

Motorsport Italia tvrdil, že Sainz podepsal s Mercedesem na 2025

A Kimi půjde do Williamsu na zkušenou?

Kimi podle toho co tvrdil motorsport Italia před rokem, tak měl zůstat v F2, to jen toliko jak se dá věřit jejich zprávám

Média rozdávají drby plnými hrstmi, ale někdy se trefí.
Pro mě je Kimi stále v obdobě hájení, tak se k němu nechci moc vyjadřovat, ale na TOP tým ještě nedozrál.