Mekies ospevuje Verstappenovu výnimočnú jazdu: Pri Maxovi sledujeme, ako sa píše história | Magazín F1 - F1online.sk

V priebehu sezóny 2021 sme si pravidelne opakovali, že sledujeme, ako sa píše história Formuly 1. Napokon z nej bol azda najpamätnejší ročník tohto tisícročia. Teraz sa podobné vyjadrenia začínajú množiť zas a opäť v tom má prsty Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217126/mekies-ospevuje-verstappenovu-vynimocnu-jazdu-pri-maxovi-sledujeme-ako-sa-pise-historia

Ale ano Laurent, my vieme ze Max je najlepsi.
Ferrari haló - od 2027 ho dufam podpisete.

2 Likes

Mekies to ale říká hlavně z důvodu aby s nima zůstal, ne podepsal jinde :grinning:

5 Likes

Myslis ze Max aj skonci v RB ?
Normalne ze uz nikdy nikam neprestupi ?

Když mu daj co potřebuje, co to je to raději nechám na posouzení každého sám, tak je to celkem reálné.

1 Like

Tomu rikam sef. Tak to ma byt. :+1:. Strucne vecne. Vyzdvihnout pilota, bez potreby snizovat ostatni piloty. Snad mu to vydrzi.

Jeste pochvalit Yukiho za souboj s Bearmanem a je to komplet.

Ať mi nikdo neříká, že za to nemůže Mekies…
teda né, že by udělal něco geniálního, ale hlavně nedělá nic špatného.
Mekies celý tým uklidnil a stabilizoval.

Podľa mňa auto ako také ide ešte za Hornerom (resp. jeho obdobím). Tie zmeny a upgrady sa plánujú na pár mesiacov dopredu a Mekies tam nejaké zásadne zmeny v štruktúre ani personálne neurobil.

Ale určite im to pomohlo, no skôr je to zmenou šéfa ako takou ako priamo Mekiesom.

Tým nechcem znehodnocovať jeho ako šéfa tímu. To aký je šéf tímu a čo dokáže ešte len uvidíme. :slight_smile:

1 Like

Asi tezko Emil podepise jinde kdyz sedi v dominantnim aute a provozuje ho tym ktery se nestiti niceho :yum:

Letos titul a pristi rok dalsi.

2 Likes

a preco nepisal historiu pred letnou prestavkou ked sa ako kazdy sampion ktoremu sa vzdaluje titul dostal do sampionskej depresie?

preco nepodaval taketo vykony celu sezonu?
jaaaaj viem, mal zle auto :slight_smile:

A nemal? McLaren boj jednoznacne dominantny co sa snimi stalo teraz je zahada.mozno im fia klepla po prstoch ako kedysi ferrari .

sa tvaris, ze si nepochopil moj prispevok? alebo si ho fakt nepochopil? :slight_smile:

Ono by bolo fakt smiesne keby McLaren prisiel o titul jazcov s takto dominantnym autom ako mal tuto sezonu.

Vyvijeli auto 2026, nemel cas na zavodeni. Ted ma zase dominantni kus, nebe zalite sluncem kdyz je letosni titul v kapse.

Kto tvoj Lui? Ok :joy:

Emil ma strach z Norrise, ani se na nej nepodiva.

On to nechape cely cas co tu je, jedine o com vie pisat je o plagatoch Hamiltona na stene :smiley:

Plagat Luiho mas ty na stene. to uz samozrejme vieme.daj este nieco o Luim?

Super strucne odborne. Dovi :pinched_fingers: