Mekies o Hornerovi: Nepovedali mi prečo… | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull má za sebou prvú výmenu šéfa po vyše dvadsiatich rokoch. Christian Horner je minulosť, Laurent Mekies budúcnosť. Francúzsky inžinier prišiel ako nepopísaný list papiera, má pripraviť tím na prechod do novej éry a nadviazať na odkaz Red Bullu. Podľa jeho slov ho zároveň nezasvätili do interných rozhodovacích procesov, ktoré stáli za odchodom jeho predchodcu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211020/mekies-o-hornerovi-nepovedali-mi-preco

Možno wolf ma takú zmluvu

Mozno, ale sranda je,ze kvoli tomu su tu ludia schopni si skocit do vlasov,alebo sa navzajom vysmievat a nadavat si,akoby slo o zivot.:rofl:

1 Like

Wolff je hlavne tretinovy majitel, cize k vacsine mu chyba tretina.
Horny nemal ziaden podiel, takze musel mat na svojej strane vacsinoveho vlastnika. 100% vlastnikom Redbull Racing je Redbull gmbh v rakusku. F1 stajna je zlate tela, tocili sa tam uz fakt velke peniaze. Horny by to mozno ustal nebyt tej jeho afery.

1 Like

Ludia su vselijaky, len niekedy moc premotivovany kvoli veciam, ktore im vlastne mozu byt v…

4 Likes

Pisal som mozno, nechýba mu len 17 % ? Tretina mi vychadza 33,33 + 17 je nad 50

za predpokladu, ze nejakym sposobom ziska 17%. bolo to samozrejme myslene, tak ze musi ziskat podporu dalsieho tretinoveho vlastnika.

1 Like

Je to tak, ale spíš si někteří chodí chladit žáhu na fórum a budou se tu hadat do krve i o blbosti

Asi se ti prave naboural nekdo na ucet… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Proč? protože ukazuju na to, co se tu xkrát dělo, posledně se tu někdo musel hádat o tom, jak fungují akcie, a že Wolffa můžou jen tak odvolat. Ale jinak jo, ježek se mi snažil vlést na účet, to je fakt

To je vazna situace, nesranduj.

Z takové věci bych si srandu nedělal. Ježek mi opakovaně píše úrážky a výhružky v skouromích zprávách a v diskuzích ze sebe dělá oběť

1 Like

Pockej, to uz je moc.

2 Likes

No je to moc, já jsem se s ním snažil opakovaně slušně domluvit, no on nechtěl a radši pokračuje v tom stejným divadle …

Ty ses snažil slušně domluvit?
Nemožné.

1 Like

Letmý průřez Hornerové kariéry od jeho začátků do prozatímního konce.

Samozřejmě, že jsem se snažil domluvit, ale zkus se domluvit s někým, kdo ti píše tohle

obrazek
obrazek
a mohl bych pokračovat. Nevím, proč se zastáváš toho, co tu ze sebe dělá oběť, ale řeší a kope do ostatních

3 Likes

To musí být zajímavé rozhovory :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Některý zprávy jsou fakt extrém, a pak tu vystupuje, jak on je chudáček co nic nedělá a jen se to tu snaží zlepšit, neskutečný

1 Like