Aha. Takze v skratke Verstappen odchadza kvoli sefovi teamu, nezavisle od toho, kto je na pozicii?
Spatne ked sa na to pozriem, tak mi to pride ze Horner je ten, co sa po tom vsetkom moze smiat najviac. Vyhodili ho ako strojcu problemov a pritom sa ukazuje, ze vlastne aj tak to spravil dobre:
Postavit motoraren? Odfajknut, jedine co by zohnali je Honda a vidime ze su na tom horsie ako RBPT
Nechat Neweyho ist? Odfajknut. Napriek statusu genia je teraz vidiet, ze v AM ma hlavne slovo, ma rozpocet, ma novy tunel, ma v podstate vsetko co chce a jeho auto je jednoducho paskvil. Na poslednu chvilu menil specky pre motor a vidime ako motor Hondy dopadol. Ak v tychto veciach prisiel Newey s Hornerom do konfliktu (ja potrebujem, aby motoru stacili chladice o ploche xy cm2, zariad to), Horner ho uzemnil a Newey sa urazil, vobec sa to neukazuje ako zle rozhodnutie, prave naopak. Staci sa pozriet, kde je RBR a kde AM
Konflikt s Markom? Marko ho vystval ale musel ist aj sam. Mozno mu to v jeho veku az tak neprekazalo, ale aj tak.
Vykon teamu? Kym bol Horner pevne na svojom mieste, vyhravalo sa. Akonahle sa vynorili sr4nce ohladne obtazovania ci buzerovania, zacalo to ist dolu vodou ale stale este ten titul vyhrali, prehrali az ked Hornera vykopli.
Napriek medialnemu natlaku a neustalym spekulaciam udrzal Verstappena? Odfajknut, udrzal. Horner odisiel ale Verstappenov odchod sa riesi aj tak stale.
Ano, nie je to take jednoduche ako to vyzera ked to takto napisem, ale ocividne mali uplne na zaciatku tym kravinam utnut tipec a bolo by im lepsie.