Mekies nechce byť ďalším Hornerom: Budeme rešpektovať súperov | Magazín F1 - F1online.sk

Laurent Mekies môže byť so svojím prvým polrokom v Red Bulle spokojný. Za veľmi krátky čas sa mu podarilo stabilizovať tím a hodiť za hlavu všetky reči o škriepkach vnútri stajne. Tým však podľa jeho slov nekončia rozdiely medzi ním a jeho predchodcom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223517/mekies-nechce-byt-dalsim-hornerom-budeme-respektovat-superov

Pekné omáčky. Ale tak možno pravdivé až na incident s Yukim . , viem čo mám robiť "
V budúcu sezónu ak tak čestne budú konať , tak im naozaj prajem aby sem tam sa im podarilo postúpiť aj do Q2

Mekiesovi sa urcite nic stabilizovat nepodarilo. To rakusanom sa konecne podarilo Hornera otdial vykopat a to tak, ze nejakym sposobom presvedcili majitelov z Tajska, ze to nestoji zato. Mekies s tym (a pre neho len dobre) nema nic spolocne.

Inak RB ma momentalne dost neprehladnu riadiacu strukturu. Pred tym bolo jasne, ze tomu sefoval Horner, RBR, becko aj RBPT riadil on. Nemam predstavu kto je tym zodpovednym dnes. Mekies mi pripada skor, ze sefuje len boxovemu muriku. Nieco ako Stella v McLarene. Redbullacky Brown je asi Minztlaf, ale ten sa velmi neukazuje.

Jenze Minztlaf nema RBR jako svou jedinou prioritu. A LM bude spis Fredova strihu… udrzba

ved vravim - pre divaka momentalne neprehladne.

Proto se zbavil i Helmuta, zatím pozitivně zajímavé.

1 Like

Haha, solidní kampaň proti starému vedení :grinning:
Tak hlavně aby to novému šlo minimálně tak dobře jako starému. :stuck_out_tongue:

1 Like

clanok o Portugalsku 27/28 kde?

1 Like

tiez som cakal vacsie kulehy v abu dhabi, takze mozno to aj mysli vazne. a to som ho nijak nemusel, odkedy posobil vo fia, vedel vsetky novinky v ostatnych timoch a ziskal vdaka tomu pekneho fleka, myslim vo ferrari. thimbs up, ze sa to nezvrhlo.

v podstate jedine postuchnutie, ktore sa dostalo von, bolo to prelepovanie pasiek na starte v austine, co teda nebolo ziadne terno.

aj ten cunoda bol na styl, ze ved zdrz ho trochu, nemas ho preco pustat ( uz ze to spravil ako spravil, bolo na nom).

Kde Mekies spomenul Hornera alebo porovnaval, ako bol RBR vedeny nim a ako je vedeny teraz Mekiesom?

Vy uz si co vymyslate za titulky v tej redakcii Pavlik?

horner dlho predlho robil tiez len toto, riadil kazdodenny chod firmy, ale strategickejsie veci riesil helmut s mateschitzom
za velkeho sefa sa horner zacal robit az po mateschitzovej smrti

Tak Mekies nikdy ďalším Hornerom nebude, pretože ten rozdiel medzi top ligou a priemerom je neprekonateľný. Tento rok to tam Horner viedol napriek eminentným tlakom a polienkam pod nohy z rakúskej strany. Marko svojim vyjadrením dotvoril celkovú predstavu o tom ako to celé bolo aj s tým údajným obťažovaním. Mekies líže smotanu, budúci rok to bude ešte z veľkej časti práca Hornerovho tímu, keďže vývoj už dávno bežal ale isté náznaky tam už budú

A odkdy to bude Mekiesova práce?
Letos by byla Hornerova práce. Teď bude RBPT-Ford, takže to bude vlastně Hornerova práce až do 2030. Začneme to Mekiesovi počítat až od 2031?

Musi ti velmi lezat v zaludku, ze?

Take uspechy, ako dosiahol s RB on, tak nema skoro ziadny iny sef teamu. Cize ak ho aj chceli mocensky odstranit, na co maju samozrejme pravo ako majitelia, tak to mohli urobit elegantne a s noblesou, ako sa patri a nie si tu fabulovat nejake dickpicks a potopit pri tom cely team. Majitelom RB ale nevydalo a teraz si mozu buchat hlavu - titul bol fakt blizko. Nebyt tej umelej kauzy, tak podla mna by RB tento rok titul bral, kedze by zacinali sezonu ovela kludnejsie.

takze rb moze za to, ze horner si zacal s asistentkou a neuniesol ked sa ona s nim rozisla a posielal jej dicpics? :slight_smile: