Tohle bylo velmi nadčasové.
Vyzerá to tak, že by sa mohol pekne nabaliť:
co ja viem. ma zmluvu do 2030 na nejakych 10 ci 20 milionov rocne, s menej ako 50 milionmi asi neodide, to by niekde musel dostat fakt lukrativnu ponuku aby tolkym milionom dal kosom.
haha, zrovna som pisal moj odhad…
Pro Toto Wolffa drobáky…
Celkom si sa trafil.
Tak 50M by bolo slusnych, to je viac ako jeho cely net worth.
Podla mna si da rok pauzu, a potom podpise bud Ferrari (tym dojde trpezlivost s Fredom, ked to opat nebude na titul), Aston (ak Newey nebude proti) alebo Alpine (udajne ma blizko k Flaviovi).
Skoda, ze Audi uz podpisala Binotta, teraz mohli mat Hornera.
Jen sem si uvědomil jak je Toto bohatý…
Mozu mu dat tretinu, alebo stvrtinu Alpine, volne ruky a spravi zo vsetkych miliardarov…
Urcite nejeden majitel v F1 sa teraz skriabe za usami, ze ci by stalo zato riesit Hornera…
Horner ale nebol len riaditel Redbull Technologies Ltd, ale aj Redbull Racing a v RBPT asi tiez. Ved vies, vraj to bola jedna z pricin preco ho vystvali prec.
Aj Horner je v pohodicke. Top G hovori, ze hocico nad 20-30M uz ti zivot zasadne nezmeni a v podstate si mozes kupit takmer vsetko.
Ale ano, Wolff je ina liga co sa tyka majetku a Lawrence Stroll je este uplne inde.
A co taky Bernie
Google hovori, ze Bernie sa na Strolla nechyta.
Po odchodu Mateschitze toho bylo na jednoho člověka až moc.
Dnes určitě trpí kvůli veřejnému pokoření, ale za pár týdnů se otrká a nejspíše bude rád, že si konečně trochu odpočine.