Mekies má za sebou prvý deň v novej práci: Toto je tím najlepších ľudí (+FOTOGALÉRIA) | Magazín F1 - F1online.sk

Tohle bylo velmi nadčasové.

1 Like

Vyzerá to tak, že by sa mohol pekne nabaliť:

co ja viem. ma zmluvu do 2030 na nejakych 10 ci 20 milionov rocne, s menej ako 50 milionmi asi neodide, to by niekde musel dostat fakt lukrativnu ponuku aby tolkym milionom dal kosom.

haha, zrovna som pisal moj odhad…

1 Like

Pro Toto Wolffa drobáky…

Celkom si sa trafil. :sweat_smile:

Tak 50M by bolo slusnych, to je viac ako jeho cely net worth.

Podla mna si da rok pauzu, a potom podpise bud Ferrari (tym dojde trpezlivost s Fredom, ked to opat nebude na titul), Aston (ak Newey nebude proti) alebo Alpine (udajne ma blizko k Flaviovi).

Skoda, ze Audi uz podpisala Binotta, teraz mohli mat Hornera. :smiley:

A co jako?

Jen sem si uvědomil jak je Toto bohatý…

1 Like

Mozu mu dat tretinu, alebo stvrtinu Alpine, volne ruky a spravi zo vsetkych miliardarov…
Urcite nejeden majitel v F1 sa teraz skriabe za usami, ze ci by stalo zato riesit Hornera…

1 Like

Horner ale nebol len riaditel Redbull Technologies Ltd, ale aj Redbull Racing a v RBPT asi tiez. Ved vies, vraj to bola jedna z pricin preco ho vystvali prec.

Aj Horner je v pohodicke. Top G hovori, ze hocico nad 20-30M uz ti zivot zasadne nezmeni a v podstate si mozes kupit takmer vsetko.

Ale ano, Wolff je ina liga co sa tyka majetku a Lawrence Stroll je este uplne inde. :slight_smile:

A co taky Bernie

Google hovori, ze Bernie sa na Strolla nechyta.

1 Like

Po odchodu Mateschitze toho bylo na jednoho člověka až moc.
Dnes určitě trpí kvůli veřejnému pokoření, ale za pár týdnů se otrká a nejspíše bude rád, že si konečně trochu odpočine.