V druhom monackom tréningu spôsobila porucha zastavenie McLarenu Landa Norrisa. Nešlo o nič nezvyčajné a vzhľadom na šikovnosť tunajších maršalov sa zdalo, že dianie bude zastavené iba na krátku chvíľu, čo sa aj stalo, avšak maršali mali s odstaveným monopostom oveľa viac práce, ako bolo nutné. Spôsobil to McLaren.
To je sranda. Tak kvoli tomu ze niekto nevie odstartovat sa zmenia pravidla pre vraj bezpecnostne riziko, za chybajucu striekacku paliva v nadrzi sa diskvalifikuje, meraju sa milimetre na strbine zadneho kridla ale ked team umyselne znefunkcni bezpecnostny prvok na aute, ktory je esencialny pri odstranovani auta z trate, tak dostane len smiesnu pokutu.
Povedal by som, že im FIA pomohla, keby boli svine, tak ich v treningu nechaju tak a potom ich diskvalifikuju po kvalifikacii, takisto aj lawsona, pri ferrari by sa niecoho podobneho nestitili, to som si isty, kedze leclerc je prvy pretekar v historii F1, ktory dostal za prekrocenie tratovych limitov prejazd boxovou uličkou
Jeden bláznivý fun fact, když jsme u té aerodynamiky a Monaka.
F1 pro Monako má přesně stejný koeficient odporu vzduchu, jako dveře od hangáru pověšené kolmo k proudění v aerotunelu. Napadá mě jenom jediná věc, která má větší aero odpor a tou je padák a to jenom o maličko…
A zase mě tady nebude nikdo věřit
Tím končí můj exkurs do Monaka a nezapomeňte sledovat jestli Max vyhraje.
len mi príde také úsmevné, že toto robí McLaren, ktorý najvacsim bojovnikom za bezpečnosť, a nikdy im predsa nejde o o zisk vykonnostnej vyhody, bezpecnost je u Stellu vzdy na prvom mieste predsa
Jestli jsem to správně pochopila, tak o žádnou bezpečnost nejde. Jde o to, že tak můžou odpojit spojku a vůz odtlačit. Bez toho je samozřejmě celá operace zdlouhavější, ale nebezpečná snad není. Ovšem absurdní to celé je, to zase jo .
Chýbajú ti argumenty zelenáčik namiesto prskania a kvákania… Ale chápem, že tá frustrácia z výsledkov El Nana sa môže u slabších pubertiakov prejaviť na psychickom zdraví. Choď radšej napísať mail Neweymu a neotravuj tu…