Iba idi.ot by oznacil svoj dodany motor verejne za nelegalny, na zaklade internetovych diskutujucich. Rozhodne o tom FIA a dokazuje sa vina, nie nevina…
A kdo nutil Browna se k tomuhle vyjadřovat? internetové diskuze? nebuď naivní
Jaj, som zabudol, ze media a novinari sa o F1 a tuto kauzu vobec nezaujimaju kratko pred startom sezony a urcite sa nikto nic nepyta, prepac 
Ne, ty jsi tu hned vystoupil s naivitou, Brown tu otázku mohl hodit do autu, no neudělal to
Ano, je ultranaivne mysliet si, ze v takejto situacii by sa ini sefovia vyjadrovali ci odpovedali inak, resp. ze by nechranili svoje zaujmy, ci isli verejne proti dodavatelovi motorov…
Ak by to zahral do outu, aj k tomu by boli reci, netvarme sa, ze nie 
Už by jsi měl přestat s tímhle dělením na zlo a dobro.
F1 je závod piraňí, tam žádné dobro není. 
Nevím, já zatím nečetl vyjádření od Alpiny na tohle téma třeba 
Dejve ono to není o tom rozdělovat mezi dobro a zlo, ale o to dodržovat pravidla
Aspon mohol Zac povedat, ze keby mali ostatne tymy motor silnejsi o 20 koni tak by sme z toho nerobili ziadnu dramu, kyvli by sme rukou a tesili sa na start.
V tychto dnoch ide do tuheho.
Wolf + Mercedes svojimi politickymi hrami tlacia na FIA, telefonuje sa, stretava sa, pravnici rozmyslaju ako z toho von.
Rozhodne vacsia politická váha, aj ked ma Mercedes mensinu, minulost opakovane ukazala ze spinave tahy a podpora FIA je možná.
Čo som mohol navnímať, tak skôr ostatní tlačia na FIA na zmenu pravidiel. Mercedes to má schválené a má všetko za súčasných pravidiel v poriadku.
Asi ne, když se ve FIA bojej prostestu jak čert kříže 
Ak im ten nelegalny motor 18:1 nechaju bez priškrtenia = ak ziska titul jazdec s motorom Mercedes, bude to najvacsi podvod v historii F1. Co je zaujimave je, ze je v hre nenormalne mnozstvo penazi, reputacia, hodnota znacky - a FIA - to opat zas a znova zbabrala.