McLaren si podľa Ecclestona vybral Norrisa ako svojho šampióna | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa v roku 2016 Zak Brown chopil vedenia McLarenu, sníval o chvíli, keď bude tento tím na vrchole. Po rokoch strádania, tvrdej práce a kritiky sa konečne dočkal, ale aj on na vlastnej koži okúsil, že život na čele je úplne iná káva ako v strede poľa. Všetko je komplikovanejšie a ste pod väčším tlakom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213615/mclaren-si-podla-ecclestona-vybral-norrisa-ako-svojho-sampiona

Konspiracie.
Titul ziska Oscar, tento rok uz je konzistentnejsi.

Snad má McLaren taky v plánu Landa zavřít někam na opuštěný ostrov bez netu, a už ho nebrat na mediální povinnosti. Jinak to bude dobrý záhul.

2 Likes

Len aby sa neopakovalo ham vš alo. Aj vtedy to bolo jednoznačne na titul. Max ( nemám ho rad) ale aby im nefifúkol titul ako Kimi.

To sa urcite nestane.

6 Likes

Ale kdyby ses tady poptal, urcite se nekdo najde a vysype mozny scenar jak by jeste mohl titul ziskat :lying_face:

@stev @Jos_Is_Back @Bretnix

Ale to zvládneš i ty, bobe. :grin: Piastri třikrát porucha, Norris třikrát porucha, jedenkrát se srazí na trati a všechny zbylé závody vyhraje Verstappen.

Pravděpodobnost tohoto scénáře je ovšem poněkud mizivá. To víme i bez tebe, tak na nás nepřenášej svou intelektuální úzkost a existenciální stres.

2 Likes

Jsem ve stresu protoze jsem si vsadil na titul Verstappena, o nic jineho nejde, diky za pomoc se scenarem, trochu se mi ulevilo, ale ne moc :neutral_face:

Jeste me napadlo ze by ve vsech zbyvajicich zavodech vytlacil vsechny z trate a nedostal by nikdy trest, to mi prijde vic pravdepodobne nez tvuj scenar, jaky je tvuj nazor :thinking:

Musíš zvýšit sázky, dej ještě 2xnásobek, teď má mnohem lepší kurz než tehdy a ty se staneš neskutečně bohatým. Je to zaručený. Nic za to nechci, ale pak si na mě vzpomeň :smiley:

3 Likes

Zvysil bych sazku, ale nevim jak se to dela :triumph:

No je to komplikované. Možná mi to pošli a já to zařídím, to asi bude nejlepší, a jak by řekli od McLarenu, fér :+1:

2 Likes

Ok, chces i PIN k moji karte? Doufam ze neotravuji :sneezing_face:

Kdybys videl jak jsem v nedeli skakal od radosti…

PIN nepotřebuji, stačí naskenovat z obou stran a poslat mailem.

2 Likes

Ok domluveno.

Vis, vzdycky se divim ze tady nejsem vic popularni, mrzi me to.

3 Likes

Život je těžký, jsme tady všichni velká rodina :heart_hands:

3 Likes

To jsem rad, je to tady prima i kdyz nekdy mi je i tady smutno ze nemam vice kamaradu vis, hlavne mezi modrymi, nevim proc to tak je, chtel bych to zmenit :people_hugging:

1 Like

Tá strata je moc veľká, McLareny by museli aspoň 2x vypadnúť, aby Max mal aspoň teoretickú šancu, ale podstatnejšie je, že McLaren je dominantný a Red Bull nemá v porovnaní s ním rýchlosť.

V 2007 mal Kimi a Ferrari dostatočnú rýchlosť konkurovať McLarenu v druhej časti sezóny. Teraz bol prvý víkend kedy bol Max reálne a jednoznačne rýchlejší ako McLareny, aký to sa stretli všetky “pre” čo sa týka RB a "proti " čo sa týka McLarenu. Trať sedela RB, trafili nastavenie a ešte mali aj nový motor.

1 Like

Nikdy neni nic ztraceneho, musime doufat a kdyz budeme spolecne fandit mozna se to povede, ruku na to?

Proč každý třikrát porucha a ještě srážka ? Pokud by Max všechno do konce vyhrál, tak stačí u každého z McL jedno vypadnutí a nebýt vždy hned na druhém místě. Při dvou vypadnutích u každého McL by pak bylo jejich překonání téměř “snadné”.
Reálně se to nestane ani náhodou, hlavně proto, že je mizivá pravděpodobnost, že by Max vše vyhrál, tomu nevěří asi ani nikdo z jeho fanoušků.
Ale upřímně - kdyby vyhrál v Baku (což z hlediska charakteru trati patří k těm pravděpodobnějším možnostem) a zároveň tam vypadl Oscar, jehož náskok na Maxe je větší (či dokonce vypadli oba), tak nejspíš v McL pořádně znervózní, to už by to najednou tak absurdní nebylo.
Jak píšu výše, v obrat pro Maxe nevěřím vcelku ani náznakem, po Baku jsou tratě, kde by McL měl zase dominovat, zázraky se nedějí. Nicméně bych celkem věřil, že se McL může dostat pod jistý tlak, kdy by například chtě nechtě museli lepšího z dvojice určit za jasnou jedničku atd. V tomto asi skutečně rozhodne Baku - pokud tam vyhraje Oscar anebo bude alespoň druhý za Landem, tak Max ze souboje odpadne v zásadě kompletně a mohou “blbnout” dále. Pokud by ale Max Baku vyhrál, tak o tom v McL musí začít přemýšlet…

1 Like