McLaren rozhodol, že za kolíziu v Singapure je zodpovedný Norris: Je to fér | Magazín F1 - F1online.sk

Podsouváš, jsi tak životně nataven. A ano, i Mclaren dělá neumyslné chyby. A nejen Mclaren, představa že vše je úmyslné je paranoidní. V závodě lze udělat hodně chyb a vždy když něco uděláš, může to být na ukor druhého. Já Stellovi věřím, že to je férové, i když to někdy “nevyjde”

Zajímavé

„Nemohu vám říct, jaké to bude mít důsledky, to ví jen tým. Převzal odpovědnost za tento incident, a proto to bude mít nějaké důsledky, ano.“

Oscar o důsledcích incidentu v Singapuru.

1 Like

Já neříkám že je vše dokonalé, ten tlak od novinařů je velký, hovoří v emocích a Norris je jiná osobnost než Piastry. Každej stejnou věc vnímá jinak, přestože na tu věc “koukají” současně, každý ji popíše jinak. To už tak je…

Ty bys taky věřil trestně stíhanému politikovi, že chce vládnout, jen aby pracoval pro lidi

V politice jsou většinou narcisté a psychopati… to nejde srovnávat.

Ale já reaguju na tvoje “říkají, že je všechno ok”. To, že Piastri nejde v médiích do svýho týmu, tak neznamená, že je se vším ok. Norris šel do svýho týmu na začátku sezóny za ovladatelnost monopostu, přitom úvodní závod vyhrál.

2 Likes

… jen jestli nepodsouváš spíše ty, realitou kterou neznáš, já argumentuji letošními jednostrannými činy kde vzorek již není malý.

3 Likes

Já ti názor neberu a i pišu že i Mclaren dělá neumyslné chyby.

Zvýhodňování Norrise není neúmyslná chyba :smile:

1 Like

Vždyť taky mclaren má dva druhy podvozku, jestli to nevíš…a má to svůj důvod.

Pdovozků? Oni vyvinuli Landovi kromě zavěšení i podvozek na míru? A pak, že se neprotěžuje

Jasně, oni jsou hajzlíci že to dělají umyslně a schválně. Tvůj názor.

Nepodsouvej svůj názor, že je to realita, děkuji :slightly_smiling_face:

1 Like

Oscar ten nový podvozek nechtěl, vyhovuje mu ten původní. Víš málo o Mclarenu aby jsi to mohl takhle hodnotit.

Jsme v době cost capu a onezeného vývoje. Opravdu ti přijde normální vyvinout něco během sezóny jen na potřeby jednoho jezdce?

2 Likes

… pokud je úmyslná, není to chyba, že?! :smile:

1 Like

Ty se chceš hádat. :rofl: Tak to máš smůlu…

Samozřejmě že je, nikdo nejsme dokonalí…

Já se nechci hádat, jen mi vadí tvůj přístup, kde se stavíš do role toho, co má pravdu a popisuje skutečnost a oponent má jen názor mimo

4 Likes