McLaren rozhodol, že za kolíziu v Singapure je zodpovedný Norris: Je to fér | Magazín F1 - F1online.sk

Souhlasím, Max vítěz!! :sunglasses:

Jo je jim to tak jedno, že všechny papay rules letos byly ve prospěch Norrise

1 Like

Bude to o mentalnom nastaveni.
Vyhra ten, kto ma silnejsie nervy a ustojí to.
McLaren nikoho z nich neprotezuje.

Pokud McL nebude dělat třeba změny ve strategii jen ve prospěch Norrise jako v Rakousku a Maďarsku.

1 Like

Nevím co je na tom za férovost kde jeden kompenzuje nepovedený pitstop a druhý se před jiného dostane ťukancem, a nevím co je to za férovost když jednoho nad druhým nechám vyhrát prohraný závod změněnou strategií. Vypadá to tendenčně, že.

1 Like

Prostě to tak vyšlo. Nech to na nich, tebe se to netýka.

Týká, pokud to dělají v rámci férovosti, ale fér to k nim není, že jo :slightly_smiling_face:

1 Like

Je to jejich věc kluci, není to vaše starost, oni si to tam uvnitř řekli a je to zcela v pohodě. Jede se na titul.

Ty na to můžeš mít pouze názor. :blush:

Je to jejich věc, že maj tendenční přístup, my to nezměníme, ale komentovat to můžeme. Zejména když hlásaj jak je to fér, ale vypadá to jinak, že :face_with_hand_over_mouth: Ano, na základě jejich jednostranných letošních činů jsem si názor udělal.

6 Likes

Vždyť v pohodě, s názorem na věc není problém.

Názor však není realita, kterou řeší uvnitř týmu a jsou s tím viditelně v pohodě, když si vše po závodě vysvětlí. Ne vše se dostane na veřejnost.

Jo tak mě se to netýká. Tak to je dobrej přístup. Koukám na F1, někomu fandím, něco se mi nelíbí, ale mám držet hubu, protože Graham to tvrdí. Sorry, ale tenhle přístup je úplně mimo, a pokud sis nevšiml, tak velký projev nevůle lidí často změní přístup nebo postoj k věcem. I když je pravda, že McL opakuje to co udělal ve dvojici Senna/Prost a Alo/Ham

3 Likes

Ale tak pozor, komentovat to názorově můžeš, ale netýka se tě to. Něco vidíš a komentuješ to, s tím není problém. A lidé s tebou souhlasí a nebo nesouhlasí. Toliko k tvému názoru na věc.

…to jo :slightly_smiling_face:

1 Like

Po závodě je občas každej zklamanej. Holt emoce…a novinařské plácáni a hledání senzací tam kde nejsou mne nechává klidným. je to jejich “špinavá” práce.
Důležité jak to funguje jako celek dlouhodobě a uvnitř týmu kam nevidíte.

A I Mclaren , jako každý z nás dělá neumyslné chyby.

1 Like

Ty mas ale tiez “len” nazor

5 Likes

Racing incident. pri ktorom došlo k menšiemu neškodnému kontaktu akých je v pretekoch niekoľko. Zároveň pekný predbiehací manéver.

2 Likes

Přesně, ono to celoživotní hledání nespravedlnosti na druhých a hledání podrazů za každou cenu , černobílej pohled na svět, prostě nefunguje.

1 Like

Sorry Grahame, ale porovnej si komentáře Piastriho na účet týmu a porovnej si Norrise a jeho komentáře třeba ze začátku sezóny na adresu svýho týmu. Z toho ti jasně vyjde, že Piastri netahá problémy do médií, narozdíl od Norrise

3 Likes

Ono my je hledat nemusíme, McLaren nám je servíruje :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes