McLaren predstavil monopost MCL40 | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 16:34

Po Cadillacu je McLaren v poradí desiatym a predposledným tímom, ktorý odhalil farby na novú sezónu 2026. Urobil tak prostredníctvom internetovej prezentácie na televízii Sky Sports a sociálnych sieťach tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226027/mclaren-predstavil-monopost-mcl40

Ukážkovo odfláknuté bez nejakej myšlienky. Tešil som sa, že s novou generáciou sa trošku pohrajú aj s lakovaním a namiesto toho recyklujú 2-3 roky starý, neatraktívny dizajn.

7 Likes

Not great, not terrible.

Nejaka vacsia zmena a viac originality by potesilo, ale bolo asi naivne to ocakavat, nakolko chceli zachovat identitu (podobne robi aj RB kazdy rok, uz vela rokov, len mensie zmeny) a zaroven je to velmi vyhovujuce aj k hlavnemu sponzorovi a celkovo mozu byt sponzori spokojni s umiestenim a viditelnostou.
Nic extra, ale fajn, o daco lepsie nez minuly rok :slight_smile:

Na to, že MasterCard je titularny sponzor tímu, tak jeho loga na aute takmer nevidieť.

Za mna OK. Aj tak McL ma vzdy najkrasie specialne lakovania, takze nepotrebuju premakane zakladne.

1 Like

Rekneme jiz tradicni zpracovani, kazdy vi ze jede Mclaren o to jde.

2 Likes

Nič moc :frowning: Neurazí, ale rozhodne nenadchne :frowning:

2 Likes

dizajn OK, ale zacina to byt vacsia nuda ako to co poslednych 5 rokov ukazoval Redbull.

Skoda, uz mi zacinaju pripominat Red Bull.
Výborný koncept na zaciatku ale neustalym opakovanim NUDA.
Sluzi ku cti Mercedesu, Ferrari ze sa snazia to kazdy rok menit.

1 Like

Čakal som predošlý dizajn a nevadí mi, ale na tomto novom a menšom aute mi akosi nesedí. Trochu ako F2. Ak by si ponechali testovacie lakovanie a len pridali zopár oranžových doplnkov, celé by to vyniklo úplne inak.

Je to ok. Klasika mclaren. Aspon nepredstavili mercedes ako cadilac.

Konečně zase nějaký vůz, který bude viditelný.

Ferrari 2026

tej oranžovej na Mclarane už bolo hádam dosť, ja viem že to bol bum, keď s tým prišli v 2017… ale stále dookola to isté…

mohli by napríklad skúsiť červeno-biely… ako za Sennu…

ale okej… neprekvapili, ani nesklamali

Bez Marlbora by to vyznelo trapne.

je to pěkně zabalený. To bude i AN závidět.

Tohle k nám jezdí před barákem každý čtvrtek :smile:

Když nejseš doma, tak bych tomu věřil. :smile:

Je super, ze sa snazia zachovat si svoju identitu s tou papajovou farbou a farebne to obohacuje pole, ale ta schema je nudna. Urcite sa s ciernou a papajovou da pohrat viac. Za mna McLaren mal najuzasnejsie lakovanie pocas ery Westu 97-05, MP4-20tka bola paradna. Ten chrom potom sa mi moc nepacil a tato papajova je proste nenapadita