Po Cadillacu je McLaren v poradí desiatym a predposledným tímom, ktorý odhalil farby na novú sezónu 2026. Urobil tak prostredníctvom internetovej prezentácie na televízii Sky Sports a sociálnych sieťach tímu.
Ukážkovo odfláknuté bez nejakej myšlienky. Tešil som sa, že s novou generáciou sa trošku pohrajú aj s lakovaním a namiesto toho recyklujú 2-3 roky starý, neatraktívny dizajn.
Nejaka vacsia zmena a viac originality by potesilo, ale bolo asi naivne to ocakavat, nakolko chceli zachovat identitu (podobne robi aj RB kazdy rok, uz vela rokov, len mensie zmeny) a zaroven je to velmi vyhovujuce aj k hlavnemu sponzorovi a celkovo mozu byt sponzori spokojni s umiestenim a viditelnostou.
Nic extra, ale fajn, o daco lepsie nez minuly rok
Skoda, uz mi zacinaju pripominat Red Bull.
Výborný koncept na zaciatku ale neustalym opakovanim NUDA.
Sluzi ku cti Mercedesu, Ferrari ze sa snazia to kazdy rok menit.
Čakal som predošlý dizajn a nevadí mi, ale na tomto novom a menšom aute mi akosi nesedí. Trochu ako F2. Ak by si ponechali testovacie lakovanie a len pridali zopár oranžových doplnkov, celé by to vyniklo úplne inak.
Je super, ze sa snazia zachovat si svoju identitu s tou papajovou farbou a farebne to obohacuje pole, ale ta schema je nudna. Urcite sa s ciernou a papajovou da pohrat viac. Za mna McLaren mal najuzasnejsie lakovanie pocas ery Westu 97-05, MP4-20tka bola paradna. Ten chrom potom sa mi moc nepacil a tato papajova je proste nenapadita