McLaren potvrdil, že Lambiase sa stane pravou rukou Stellu. Talian má dlhodobý kontrakt | Magazín F1 - F1online.sk

Štvrtok bol dňom inžiniera Red Bullu (čoskoro inžiniera McLarenu) Gianpiera Lambiaseho. Ráno uzreli svetlo sveta špekulácie o jeho prestupe z Red Bullu do McLarenu, ktoré okamžite potvrdili všetky renomované zdroje. Popoludní stajňa z Milton Keynes potvrdila odchod jednej zo svojich najdôležitejších postáv a McLaren podvečer jej príchod do svojich radov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231397/mclaren-potvrdil-ze-lambiase-sa-stane-pravou-rukou-stellu-talian-ma-dlhodoby-kontrakt

Preboha ved to je pri súčastnom stave F1 totálna blbosť. Načo to vôbec zverejnili. O dva roky tu nemusí byť kameň na kameni.

Možná chtěli utnout spekulace, že vystřídá přímo Stellu :woman_shrugging: . Nu což, bude to určitě přínos.

az teraz som si uvedomil, ze je Talian. Podla prizvuku mi vzdy prisiel ako cistokrvny Anglican.

Však začínal ve Ferrari. Možná škoda, že ho nechali odejít.

Taloš je to jako poleno. A jako závodní inženýr pracoval se Schumachrem, Raikkonenem a Alonsem, takže si s nima dal i pódium ve Valencii 2012. Do McL ho přivedl Alo, když odcházel z Ferrari

3 lajkov

i na slzy štěstí došlo

1 lajk

mal som na mysli GPho nie Stellu…citam len nadpisy a F1 nesledujem :victory_hand:

1 lajk

Lebo je lepsie teraz nieco povedat a stlmit spekulacie, ze ide nahradit Stellu. Ak sa nieco v buducnosti zmeni, nie je nic lahsie ako povedat, ze plany sa zmenili.

Niekedy nepovedat nic je horsie, podla mna dobre urobili. Zavodenie je o h0vne takze “novinari” sa teraz budu chytat kazdej somariny aby urobili senzaciu a generovali kliky

2 lajkov

Jirko, ty máš další účet?

tento rok sa na F1 vobec neda pozerat, uz to nie je ono

1 lajk