Na záver prvej edície bahrajnských testov mnohí z nás dúfali, že uvidíme záverečné kvalifikačné simulácie. Tých sme sa však nedočkali. Niektoré tímy sa vo štvrtok a v piatok popoludní odhodlali k pretekovým simuláciám na 57 kôl – celú dĺžku Veľkej ceny Bahrajnu. Pohľad na výkon Ferrari presvedčil Landa Norrisa, že jeho tím má nemalú stratu.
Nevěřit si je jeho základní symbol žití….nicméně, i bych mu částečně věřil. Bude prudký vývoj… a o kolik vytočí Mercedes motor on určitě neví a úplně naplno nejeli.
V pátek očekávám, hodně jsem se za ten týden zlepšili,……………………………………………………………………………………………………………………. ale pořád jsme lehce pozadu.
Tak věděli jak na to….motor měli dobrej šlo jen o šásko a hlavně podvozek a věděli že to nemusí uspěchat a udělali dlouhej vývoj a RB zaspal. Vždyť to bylo vlastně díky tomu hodně zajímavé…
nemyslim si, ze je to problem, tak s tym nejdem robit nic, odpust Len, niekto ma rad taketo falosne mclarenovsko-mercedesovske hry na styl biflosky, ktora sa vraj neucila a z pisomky dostane jednotku - a niekto zas nie
Uz je to trochu trapne, vsichni tvrdi ze traceji a nejlepsi je nekdo jiny, k cemu to je. Nakonec bude nejlepsi Audi, to by mi nevadilo maji hezka auta.
Uz teraz som zvedavy, co bude hovorit Lando, ked budu rychlejsi ako ferrari. Bla bla bla o vyvoji, najdeni spravnych rieseni, dobreho manazovania baterie a tak bla bla bla….
Tak to aj tak nic nezmeni, lebo Australia je dost specificka trat a po dalsie proste ide o to, ze v testoch nikto nejde naplno. Navyse, teraz sa ovela tazsie sleduje vykon v testoch. Neviem, ci bola k dispozicii telemetria ale aj tak aj ked superi sleduju ostatne auta, nemaju ako vediet, ci niektore auto niekde spomalilo narocky aby sandbagovalo alebo mu dosla baterka a spomalit musel.