McLaren podľa Norrisa ukázal skutočnú rýchlosť: Nie sme ani len blízko k Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Na záver prvej edície bahrajnských testov mnohí z nás dúfali, že uvidíme záverečné kvalifikačné simulácie. Tých sme sa však nedočkali. Niektoré tímy sa vo štvrtok a v piatok popoludní odhodlali k pretekovým simuláciám na 57 kôl – celú dĺžku Veľkej ceny Bahrajnu. Pohľad na výkon Ferrari presvedčil Landa Norrisa, že jeho tím má nemalú stratu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226698/mclaren-podla-norrisa-ukazal-skutocnu-rychlost-nie-sme-ani-len-blizko-k-ferrari

tito sa mi uz zacinaju hnusit viac ako Merc :slight_smile:

Upřímný Lando.:grin:

Nevěřit si je jeho základní symbol žití….nicméně, i bych mu částečně věřil. Bude prudký vývoj… a o kolik vytočí Mercedes motor on určitě neví a úplně naplno nejeli.

V pátek očekávám, hodně jsem se za ten týden zlepšili,……………………………………………………………………………………………………………………. ale pořád jsme lehce pozadu.:joy:

3 lajkov

To je ale problém u tebe….něco s tím dělej.

4 lajkov

Tak pozadu jsou teď všichni, nikdo není vepředu. Představuju si to, jako když se ve škole hledali dobrovolníci - vepředu prázdno, vzadu hrozen lidí :smile: .

2 lajkov

Tak u Landa si tipnu že tomu i věří….na druhou stranu, když nemáš očekávání, nemůžeš být zklamán…

2 lajkov

Netreba zabudat ze na jar 2023 jazdil McLaren na chvoste. Na konci 2024 ziskali konstruktersky titul. Dnesna F1 je sialenstvo.

Tak věděli jak na to….motor měli dobrej šlo jen o šásko a hlavně podvozek a věděli že to nemusí uspěchat a udělali dlouhej vývoj a RB zaspal. Vždyť to bylo vlastně díky tomu hodně zajímavé…

2 lajkov

Motor od Fordu? Pokial viem, motoraren sa vola RBPT. To Norris provokuje (stava sa z neho cur4k) alebo je to neznalost?

Reci o tom, ako oni nic neskryvali si moze pichnut vie kam. Zacina byt cim dalej tym viac nesympaticky

nemyslim si, ze je to problem, tak s tym nejdem robit nic, odpust :slight_smile: Len, niekto ma rad taketo falosne mclarenovsko-mercedesovske hry na styl biflosky, ktora sa vraj neucila a z pisomky dostane jednotku - a niekto zas nie

Uz je to trochu trapne, vsichni tvrdi ze traceji a nejlepsi je nekdo jiny, k cemu to je. Nakonec bude nejlepsi Audi, to by mi nevadilo maji hezka auta.

no lando, to sa robi? cez stelu tam z mercedesu prudia jake noty, ze co treba hovorit :slight_smile:

1 lajk

Uz teraz som zvedavy, co bude hovorit Lando, ked budu rychlejsi ako ferrari. Bla bla bla o vyvoji, najdeni spravnych rieseni, dobreho manazovania baterie a tak bla bla bla….

Pripadne tak ako minuly rok. Doniesli mu tusim zavesenie na mieru, ale zlepsili sa vdaka jeho tvrdej praci a treningu :rofl:

2 lajkov

A keď to v Astralii bude tak ako povedal???

Tak to aj tak nic nezmeni, lebo Australia je dost specificka trat a po dalsie proste ide o to, ze v testoch nikto nejde naplno. Navyse, teraz sa ovela tazsie sleduje vykon v testoch. Neviem, ci bola k dispozicii telemetria ale aj tak aj ked superi sleduju ostatne auta, nemaju ako vediet, ci niektore auto niekde spomalilo narocky aby sandbagovalo alebo mu dosla baterka a spomalit musel.

1 lajk

Niekto tu zacina byt slizkejsi ako Barbie a to uz je co povedat. Nuz co, aky sampion, take reci…

1 lajk

Barbie byl Rosberg.

Barbie je a vzdy bol Russel. Rosberga som nikdy nevidel naliceneho ako Marfusu z Mrazika.