Tak to, že Ferda ignoruje fakta a skutečnost se ví od jeho začátku tady na foru. No co tu předvádí několik posledních měsíců je dost směšné. A ještě tě napadne, že nesmysly píšeš ty, místo toho, aby si ověřil jak to teda je. Když očividně neměl tu námahu ani před vstupem do diskuze
Fakta jsou takové, že Gasly byl nevinný, ale vy by jste stále chtěli trestat jeho i když viník je někdo jiný a je veřejně znám.
Váš názor není o zdravém rozumu, ale o pomstě.
Ferdo, tobě hrabe ![]()
Chcípla mi koza. Ať chcípne i sousedovi.
Tahle si představujete spravedlnosť?
No podle tebe určitě.
Pokud ty jsi v pohodě s tím že Gasly se vyšvihnul výše tím že zatímco jemu 2 tresty zrušili a ostatní si je odbyli, tak tomu říkám spravedlnost, klobouček ![]()
Já přece buším do FIA od prvopočátku tohoto problému a celou dobu, si přeji, aby FIA smazala tresty všem.
Jen Vy se chcete mstít.
Co to meleš, jaká msta, já tu od začátku jen říkám že není jak to těm klukům zrušit a ovlivnilo to závod. Takže všem nebo nic, a když všem to nejde vzít zpět, tak to nic, jinak to dělaj ještě křivější.
Jak jsem o Vás psal. Když mi chcípla koza, tak ať chcípne i sousedovi.
Přečti si tento článek ![]()
Mi stačí že se opakovaně snažíte mstít nevinnému.
Piastrimu? To spíše ty ![]()
Pořád dokola. Co Gasly udělal proti pravidlům, že pro něj stále chcete trest?
Stále jen opakujete v překladu, že ostatním chcíply kozy, tak ať chcípne i Gaslymu.
A co je teda fér na tom že se trest odpustí jen Gaslymu? Co Piastri udělal teda proti pravidlům? Povídej.
Je to fér pro Gaslyho. Trest pro Piastriho je selhání systému za který je odpovědná FIA.
Trest pro Gaslyho je stejný jak u Piastriho, akorát to Gasly udělal dokonce 2x, je to selhání systému za který je odpovědná FIA, ale nemá k nim rovný přístup.
Ano tak to je. Píšeš to přesně.
Proč se McL nezastal Piastriho hned, ale až s křížkem po funusu?
To samé platí u Mercedesu. Vždyť i tam museli vědět už v závodě, že měření rychlosti v boxech je chybné.
Mě osobně to hodně mrzí, protože načapat vrchnost na hruškách se nestává každý den a za svou nadřazenost si taky občas zaslouží dostat přes pazury.
Však se odvolali, tak sleduj.