Právě že naopak, odpustit to jen jednomu je právě ta vzniklá nespravedlnost. A dobré řešení v této situaci není, protože to nejde vrátit a ovlivnilo to závod. Ale buď to ovlivnilo závod všem, nebo ne. Teď z toho Gasly jen těžil, to není ok.

Kdybys hledal spravedlivost, tak by ses otíral pouze proti FIA.
To dělám. Pokud nebereš můj názor férovosti za něco proti Gaslymu.
Neděláš. Pouze ukazuješ prstem na nevinného Gaslyho a přitom je viník znám. Kdybys nedokázal uhádnout kdo je skutečným viníkem, tak je to pouze FIA, která zodpovídá za správnost měření.
Dělám, jen ty jsi v pohodě s tím že Gasly díky tomu získal podium.
Gasly, nebo Renault o něčem rozhodoval?
Všechno přece rozhodovala FIA.
Jj, najednou ti ani takový praktiky nevadí, ale kvůli AD21 si tu skákal jak čert na koze
Co sem plantáš AD 21?
Tehdy se přece jednalo o interní dohodu v RB.
Dávám sem AD21, aby se ukázalo, jak zase měníš názory jen podle toho, jestli je to v rámci toho komu fandíš nebo koho nemáš rád. FIA neměla rušit tresty Gaslymu neb ostatní potrestaní neměli možnost se odvolat a odbyli si to v rámci závodu, nic víc, nic míň.
Přestaň zobat, hrozně Ti to nesvědčí.
Ferdo neukazuj tu svojí ubohost. Stačí uznat, že nedokážeš slušně a věcně diskutovat i argumentovat. Neustále jen kopat, urážet a napad je prostě znakem duchem slabých jedinců.
Tvé myšlenkové pochody jsou hodně zvláštní.
Znovu se Tě ptám jakou má souvislost interní dohoda v RB se špatným rozhodováním FIA?
A McLaren nejake nove dokazy?
Má, přišel na to, že nepodat protest zároveň s Alpine byla chyba.
Týmy nemůžou podat protest proti trestům, které se odbyly v závodě. Už bys konečně se někdy mohl zajímat o reálné pravidla F1, než jen hospodské kafrání
Nezajímá ho to, a nevnímá to, i když mu to 10x napíšeš. Myslím že má při svém věku už tyto potíže, a to opravdu nepíši jako urážku, ale konstatování. Jiné vysvětlení této opakované ignorance nemám, pokud to není vyloženě záměrné.
I kdyby si 100x napsal stejný nesmysl, tak se v pravdu nepřemění.
Tak proč ty nesmysly dokola píšeš?
Nepsal jsem ti to jen já, to je na tom to nejhorší, proto si myslím že je to spíše zdravotní problém.