McLaren podal protest. FIA ho odmietla a zmazanie Piastriho času nevysvetľovala | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren sa po skončení kvalifikácie rozhodol podať protest. Komisári mali rozhodovať o tom, či bol ich verdikt správny, spravodlivý a objektívny, ale nakoniec sme na rozuzlenie tohto zaujímavého prípadu čakali márne. Komisári protest neprijali a označili ho za neprípustný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160855/mclaren-podal-protest-fia-ho-odmietla-a-zmazanie-piastriho-casu-nevysvetlovala

Zase chyby mclarenu :confused:

V McLarene určite majú odborníkov na pravidlá. Že si s nimi neprešli náležitosti protestu, vo mne vyvoláva podozrenie, že celý protest dali len na ukľudnenie Piastriho — že sa snažili, a aby sa dostali do médií.

No, to bylo rychlý :thinking:

1 Like

Bohužel ho měl úplně na lopatě, konec v pořádku. Jirkovi fandím, ale Poatan momentálně nemá konkurenci. Možná Ankalaev by mu dokázal zatopit, ale to se asi nedozvíme.

1 Like

Tak to co som prave pozrel tak nevyzeralo :flushed:

Edit: boha ved mne zaplo prvy zapas ci co :joy::joy::joy::joy:

1 Like

https://youtube.com/shorts/91oUErHm_Uk?si=XB0QENKx1H_kEK8-
Tohle následovalo hned po tom highkicku.

Uz som si zapol spravny zapas :roll_eyes:

2 Likes

tu nieje co vymyslat, PIA mal koleso (a kedze zadne nasleduje to predne, tak urcite aj to) mimo ciaru. Zas a znovu sa da napisat iba to, ze ciaru treba dat na vonkajsiu stranu obrubnika a nie vnutornu, alebo spravit ten obrubnik uzsi ako je auto. Aspon o polovicu.

Docela jsem čuměl… první zápas jejich do toho podle mě sudí skočil předčasně, tady naopak měl přijít zásah mnohem dřív. V momentě jak dostal první kladiva na hlavu tak to měl ukončit

V tom fofru se rozhodčí musí rozhodnout tak nějak pocitově. Ono zpětně potom to může vypadat trochu jinak. :slightly_smiling_face:

ty děláš nějaký bojový sport, mistře?

Za mlada jsem trochu boxoval. Teď už se jen občas jdu protáhnout s mladýma klukama. :smile:

1 Like