McLaren má za sebou generačný trapas. Norris prebral zodpovednosť za rozhodnutie | Magazín F1 - F1online.sk

Toto sú chvíle, keď sa aj laikom rozum zastavuje. V Montreale bolo sucho, na radare nebol ďalší dážď (vo vysielačke Oscara Piastriho síce zaznelo, že môže pršať, ale nikto iný to nevidel), ale napriek tomu sa v McLarene rozhodli, že svojím pilotom obujú pneumatiky do prechodných podmienok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234311/mclaren-ma-za-sebou-generacny-trapas-norris-prebral-zodpovednost-za-rozhodnutie

jedna vec je zle rozhodnutie ohladne intermedialok, ale druha vec je, ze mclaren absolutne nemal rychlost na zvysne top timy. v 3 kole mal stratu 20s v 14tom uz 37s

v mclarene nieco kardinalne dobabrali

Je to tak: Norris by bojoval tak s Hadjarom, možno s Leclercom. Piastri bol bez šance. Snáď to budú len nízke teploty a v ďalšej GP budú späť – v kvalifkácii boli 2. najlepší tím.

Strategicky mali Piastriho povolať do boxov v druhom zavádzacom kole, ale vo finále by to zmenilo málo (pár bodov by možno získal).

Nemohli, ani keby sa Piastri v tej vysielačke roztrhol… Norris chcel intermedialky a papaya rules nepustia…

Když jsem sledoval včera McLaren, tak jsem si vzpomněl na staré dobré oddělení strategie u Ferrari. :slightly_smiling_face:

5 lajky

Palec hore, že to zobral aj na seba. :+1:

V minulej sezóne komunikoval každú svoju chybu v množnom čísle.

ak si si este nestihol vsimnut takmer vsetci ak nie naozaj uplne vsetci jazdci aj svoje chyby komunikuju vacsinou v mnoznom cisle. samozrejme nie ked ide o nehodu, ale rozne zle rozhodnutia, slaby vykon,… casto komentuju v mnoznom cisle.

Ak si si nevšimol, tak som Norrisa pochválil.

A ak si si nevšimol, tak je dosť jazdcov, ktorý za svoje jazdecké chyby alebo slabšie výkony vedia zobrať zodpovednosť aj osobne a nevyhovárajú sa na “my”. Vie to urobiť Leclerc, Verstappen, Hadjar, Antonelli a plno iných.

Nevie alebo nevedel to urobiť napríklad Hamilton alebo ani Russell a tak isto to minulý rok často nevedel ani Norris.

Teraz som mu za to udelil kredit, že to otvorene povedal, že bol za inters.

tak zalezi o aku jazdecku chybu ide, ak ide o buracku tak to vacsina hovori v jednotnom cisle, ale ak ide cas na kolo tak vacsina hovori v mnoznom cisle “nemali sme dnes potrebny vykon”