McLaren kázal Norrisovi, aby „dostal Verstappena“. Marko sa na tom zabával | Magazín F1 - F1online.sk

Od McLarenu sa v Las Vegas očakával ústup z obvyklých pozícií. Tento tím nikdy nebol na Stripe zvlášť úspešný, ale keď Lando Norris získal v kvalifikácii pole position, pričom to mal dokázať s oveľa väčším náskokom, monopost MCL39 razom získal status najsilnejšieho auta na trati. V nedeľných pretekoch ho však opäť stratil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221077/mclaren-kazal-norrisovi-aby-dostal-verstappena-marko-sa-na-tom-zabaval

Max jasne ukázal kto je king a ako sa jazdí, tak ako to ukazuje celí rok. Bola by veľká škoda keby nevyhral titul nie preto lebo si to zaslúži a že vždy by mal vyhrať ten najlepší pilot. Aj keby Max nevyhral titul tento rok všetci budú mať Maxa za kvalitatívne a talentovo najlepšieho jazdca pre tento rok. Ale čo by ma mrzelo viacej že titul by vyhral Norris, čo mi príde ako najhorší šampión za posledných 20rokov a asi aj viac. Asi za celú históriu F1 by nevyhral titul tak slabí jazdec ako Norris. Jediné čo Norris ukázal za tento rok ako sa dá slabo jazdiť robiť chybu za chybou víkend čo víkend či je to qualy, štart, safety car odjadzd etc…a furt mať čo i len pomyslený nárok na titul…bola by to hanba…Už o nič iné najde každí vie kto je kráľ, a tí čo sa snažia o tom polemizovať premietajú do športu len svole sympatie voči osobnostným alebo národným črtám, a nie fakty čierno biele na papieri.

1 Like

Fakty stoja za Norrison, ma najviac podii od polky sezony 24 ty delulu trol

2 Likes

uprimne som v rozpakoch komu dopriat titul, norrisa nemusim, ale ak nevyhra tak ten hate co bude dostavat bude podla mna neunosny, takze mu trochu aj prajem

3 Likes

Norris před měsícem a něco naznačil, že pokud by získal titul, tak by mohl v F1 skončit

Newey TP v astone, mas radost?

Jo. Lenže namiesto Verstappena dostal akorát tak svoju obrúsenú podlahu a diskvalifikáciu aj s Piastrim, lebo tajtrlíci z McLarenu položili autá doslova na zem. A keďže v ďalšom článku sa píše, že už na začiatku pretekov vedeli v McLarene, že je prúser s podlahou a jej nízkym nastavením, bolo jasné, že rozkazy o tom, aby dostal Verstappena, boli len scifi. Navyše niečo také by museli povedať normálnemu jazdcovi a nie niekomu, kto vybrzdí v prvej zákrute po štarte sám seba, ako keby nevedel, že je to dosť ostrá zákruta a na to, aby tam zatočil po neskorších brzdách, by sa mu predné kolesá museli otočiť o 180 stupňov

1 Like