McLaren chce podľa Browna pouvažovať, či bude Norrisa tlačiť na titul | Magazín F1 - F1online.sk

McLarenu v tejto sezóne chýba jasná tímová jednotka. Teoreticky by sa ňou mohol stať Lando Norris, ktorý sa zrejme bez pomoci kolegu už na Maxa Verstappena nedotiahne. Aj keď zatiaľ boli vo Wokingu zástancami rovnosti šancí svojich jazdcov, podľa Zaka Browna by sa to mohlo počas letnej pauzy prehodnotiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167119/mclaren-chce-podla-browna-pouvazovat-ci-bude-norrisa-tlacit-na-titul

Teď budou uvažovat?
To mělo být dávno jasné.

Gratuluji Verstappenovi k 3. titulu. :clap::+1:

Tretí titul by zvíťazil aj tak…ten náskok je veľký

:grin: :grin: :grin:

Každopádně TR u McLarenu? No jsem pohoršen. :sunglasses:

No jo, to uvažujte, to vám chválím… Ještě trochu mimo oficiální vyjádření:
https://www.f1oversteer.com/news/giedo-van-der-garde-shares-what-lando-norris-privately-told-him-about-mclaren-team-orders/

S tou gratuláciou meškáš asi tak 8 mesiacov :slight_smile: ale nevadí, cení sa aj neskôr…

3 Likes

To asi jo.
S takovým autem by bylo napováženou, aby titul neziskal.

Jsem zvědav jak se rozhodnou, vzhledem k posledním 8 závodům velmi těžká volba.

Ako sa môžeš rozhodvoať na titul wtf? Proste stále máš ísť na pílu aj keby tam je iba teoretická šanca

4 Likes

Možno sa to vyrieši samo a nebudú to potrebovať riešiť najbližšie závody. Doteraz to bolo iba na VC Maďarska. Ak bude jazdiť Lando pred Oscarom, tak nebude čo riešiť. Ak nebude tesne za ním, asi tiež veľa toho nebudú potrebovať vymýšľať.

No, jestli do toho budou chtít jít tak si to počítám řeknou dopředu, a Piastri by dopředu k tomu měl být svolný. To že by to pak třeba nebylo kdy využít je věc jiná. Otázkou je kdy se to dozvíme my, jestli už dopředu, při činu, nebo naopak při nečinu když k tomu bude příležitost.

Ja práve narážam na to, že McLaren chcel byť vždy korektný k obom jazdcom(ani sa nečudujem, Oscar je tiež jazdec na titul do budúcna)… A či náhodou práve nekalkulujú s tým, aby zbytočne Oscara nedemotivovali tým, že ho už dopredu označia za poslušnú dvojku, pričom to možno ani nebude treba. A možno by som to tak spravil aj ja. Ak nastane situácia, kedy bude potrebovať Lando pomoc Oscara, tak ho o to požiadajú. A myslím práve VC Maďarska by im v tomto mohla pomôcť. Naopak, ak nenastane situácia pre tímovú réžiu, tak aspoň budú v kľude, že svoj supertalent nemuseli dopredu označovať za poslušnú dvojku… uvidíme…

4 Likes

Charles by mohl vyprávět co?

Hogre zdrž sa koemntára fakt ma tvoje provokácie už nezaujímajú. Si tu jediný čo musí sa snažiť výdy vyvolať hádku. Ale tak asi to potrebuješ. Mne si ukradnutý.

1 Like

V McLarenu to funguje jinak.

Nevím co je koemntára teda, ale já tu nic nevyvolávám, však jsem napsal, jen, že by Charles mohl povídat z 2022 a 23

Jn i v Mercedesu

Kdyby tam bojovali o titul, tak by rychle rozhodli kdo komu.

To je jasný, že se Hamovi musela umetat cestička

Hamilton by o tom od 2014 vedel hovoriť. A predsa jeden z tých titulov nezískal. :sweat_smile: