McLarenu v tejto sezóne chýba jasná tímová jednotka. Teoreticky by sa ňou mohol stať Lando Norris, ktorý sa zrejme bez pomoci kolegu už na Maxa Verstappena nedotiahne. Aj keď zatiaľ boli vo Wokingu zástancami rovnosti šancí svojich jazdcov, podľa Zaka Browna by sa to mohlo počas letnej pauzy prehodnotiť.
Možno sa to vyrieši samo a nebudú to potrebovať riešiť najbližšie závody. Doteraz to bolo iba na VC Maďarska. Ak bude jazdiť Lando pred Oscarom, tak nebude čo riešiť. Ak nebude tesne za ním, asi tiež veľa toho nebudú potrebovať vymýšľať.
No, jestli do toho budou chtít jít tak si to počítám řeknou dopředu, a Piastri by dopředu k tomu měl být svolný. To že by to pak třeba nebylo kdy využít je věc jiná. Otázkou je kdy se to dozvíme my, jestli už dopředu, při činu, nebo naopak při nečinu když k tomu bude příležitost.
Ja práve narážam na to, že McLaren chcel byť vždy korektný k obom jazdcom(ani sa nečudujem, Oscar je tiež jazdec na titul do budúcna)… A či náhodou práve nekalkulujú s tým, aby zbytočne Oscara nedemotivovali tým, že ho už dopredu označia za poslušnú dvojku, pričom to možno ani nebude treba. A možno by som to tak spravil aj ja. Ak nastane situácia, kedy bude potrebovať Lando pomoc Oscara, tak ho o to požiadajú. A myslím práve VC Maďarska by im v tomto mohla pomôcť. Naopak, ak nenastane situácia pre tímovú réžiu, tak aspoň budú v kľude, že svoj supertalent nemuseli dopredu označovať za poslušnú dvojku… uvidíme…
Hogre zdrž sa koemntára fakt ma tvoje provokácie už nezaujímajú. Si tu jediný čo musí sa snažiť výdy vyvolať hádku. Ale tak asi to potrebuješ. Mne si ukradnutý.