McLaren a Ferrari majú podľa Norrisa jazdeckú výhodu oproti ostatným | Magazín F1 - F1online.sk

Je už o titule rozhodnuté? Možno si pri takejto otázke nechápavo ťukáte na čelo a kladiete protiotázku: Kto by ešte mohol zdolať Maxa Verstappena a Red Bull? Podľa obhajcu titulu má šancu McLaren. Lando Norris v oblakoch rozhodne nelieta, no pripúšťa, že papájovým môže pomôcť silná jazdecká dvojica.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155212/mclaren-a-ferrari-maju-podla-norrisa-jazdecku-vyhodu-oproti-ostatnym

Sebechvála nejen smrdí, ale taky se může velice lehce obrátit proti chváilidupě.

Ma pravdu predseda. A zrovna on nema problem s tim rict, ze to zkazil. Tak je na miste rict, ze jdou nahoru a jsou dobri. Notabene jdou.

Na rostu jim jezdeckou dvojici muze konkurovat opravdu jen Ferrari. A myslet na titul by tedy meli. Proc by tam jinak byli.

3 Likes

Je vidět, že Lando to vítězství potřeboval. Přece jenom to byl určitý blok, který se podařilo zbořit, ta sebedůvěra je hned jinde.

4 Likes

To je sebadôvera, pomýlil si si slovo. Len zhodnotil fakty a povedal ich nahlas. Nikto nehovorí, že teraz nemôže urobiť chybu. Nikto nieje bez chyby, ale vývoj McLarenu ide dobre, obidvaja jazdci podávajú kvalitné a hlavne stabilné výkony, prečo to teda nepovedať ako to je? Keď to naopak bolo veľmi veľmi zlé, tiež nemal problém o tom úprimne hovoriť. Ale chápem, dnes je moderné a in byť čo najviac falošný, tak potom sú ľudia v šoku keď z toho niekto vybočuje…

5 Likes

Stačí malá chybička, které se občas nevyhne nikdo a v ten moment se jeho vlastní slova můžou obrátit proti němu.

Momentálně je McL i Lando zaslouženě na koni, ale známe nejednu situaci kdy se sebechvála vymstila. Navíc Monako je trať, která s takovými situacemi nemá žádný problém.

S tym lando podla mna pocita a verim tomu ze ked to pokasle tak si bude on prvy sypat tony popola na hlavu

3 Likes

Ale ja tomu nerozumiem. Čo tým chceš ako povedať? Akože teraz zasiahne nejaká bájna karma, alebo ak havaruje tak si povieš že keby bol ticho tak sa mu to nestane? Aká má byť jeho reakcia, keď sa novinár spýta na jeho šance a ako si verí? Podľa tvojej logiky mal povedať že budem radšej ticho alebo poviem nemáme na to, aby sa mi to v závode nevypomstilo. Lebo tak sa to hovorí :smile:

6 Likes

Neviem,v ktorej časti rozhovoru vidíš sebechvalu?