MCL36: McLaren odhalil monopost pre rok 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Štafetu predstavení monopostov si tentoraz prebral McLaren, ktorý nás vo Wokingu zoznámil so svojím tímom a popri tom ukázal aj čo-to z nového monopostu. Ako bude vyzerať stroj, s ktorým by papájoví chceli pravidelne zbierať pódiá a opäť vyhrávať?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/54727/mcl36-mclaren-odhalil-monopost-pre-rok-2022

Nic nudnějšího jsem dlouho neviděl. Tohle byla naprostá tragédie. Jak naplní, tak kvalitou.

Vyzerá to grandiózne, výborne!!! Už len aby bol rýchly!

No…takych 6-6,5/10
Možno bude v rýchlosti vyzerať lepšie :smiley:

Livery je totalne bombova.

To auto sa trosku podoba na ta to ktore predstavil haas. Heh

Kvitujem zmenu. Lakovanie vyzerá fajn, hoci mohli lepšie zvládnuť proporciu tých pruhov na bočniciach a smerom dozadu, ten modrý pruh je vzadu príliš široký. Podobne ako v prípade Haasu je to podľa mňa len maketa a reálne auto uvidíme až v Bahrajne.

1 Like

Ta papajova tam fakt nesedi. mali ju uz vynechat. aj RB robi tu istu chybu s tou zltou.
to su farby, ktore sa velmi tazko zakomponuju do nejakeho stylu.

Všetky F1 streamy majú ušušľaný 32 kbps mp3 zvuk do kelu.

6.5/10 nič moc a to som od McLarenu čakal najviac

Pohľad z predu naznačuje že možno sa uberú cestou ako vlani Alpine. Ten kryt motora je tiež taký “tučný”…

Slabé, ten odtieň modrej tomu nesedí a ani farby, veľkosť log sponzorov.

Urobili to lakovanie najlepšie ako sa dalo. Čo iné s tak neohrabanou oranžovou sa dá spraviť. Vždy to bude vyzerať divne :slight_smile:

Bohužiaľ, moderné monoposty nie každému dizajnu prajú. Stačí si vygoogliť MP4-21 v oranžovom prevedení a je vidno, že aj jednoduchá kombinácia oranžovej a čiernej stačila, tie autá vyzerali neuveriteľne agresívne a elegantne. Tie súčasné sú dosť ťažkopádne.

1 Like

lakovanie je podla mna najlepsie ake v oranzovej ere ukazali. Modre puklice si mohli odpustit, ale inak to nema chybu.
Aero nema zmysel komentovat. snad im to bude fungovat.

Teraz som si uvedomil, ze tie ich cisla 3 a 4 su ako za starych casov stajna, ktora skoncila druha v pohari konstrukterov.

1 Like

to predne kridlo je teda riadna lopata. ani cestari by sa nemuseli hanbit za take na sneh. som zvedavy co sa stane ak tym skrtnu o supera a stratia vonkajsiu listu, ci vobec budu schpni dost na vymenu.

mp4-20 a mp4-21 môžeš natrieť ružovou a stále to budú najkrajšie monoposty tohto storočia. Toto lakovanie je za mna ok, nie taká bomba ako AM ale relatívne sa mi páči. Reálne monoposty ale bez tak uvidíme až s prvým tréningom u lepších stajní taktizujú a u slabších nestíhajú

1 Like

Ten vyzerá fakt skvele! Veľmi dobry point! Možno by sa to dalo zreplikovat len by tam muselo byt menej reklamy :slight_smile:

to boli casy ked este F1 auto nebolo velke ako maybach, takze proporcie boli v norme.

1 Like

Dovolím si nesúhlasiť, čísla 3 a 4 vozil v rokoch 1974 až 1995 Tyrrell :wink:

1 Like

pre mna TOP lakovanie