Mazepin má z F1 „traumu“, ale vraj sa na „99 percent“ vráti | Magazín F1 - F1online.sk

Ruský pretekár Nikita Mazepin sa vrátil do súťažného kokpitu na pretekoch v Ázii. Po nedobrovoľnom odchode z Haasu v roku 2022 sa pokúša o reštart na pretekoch športiakov. Sám však vraj nepochybuje o tom, že sa jedného dňa vráti do najvyššej motoristickej triedy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185420/mazepin-ma-z-f1-traumu-ale-vraj-sa-na-99-percent-vrati

Z té představy mám trauma zase já…

5 Likes

Na 99% nahradim Strolla ja vedla Alonsa. Teoreticky neklamem.

My sme mali traumu z pozerania sa na tie vykony :smiley: F1 uz nepotrebuje za kazdu cenu peniaze za neschopnych pilotov vdaka rozpoctovemu stropu. Takze nie nevratis sa :slight_smile:

1 Like

„Patril som medzi dvadsať najlepších jazdcov na svete…”

Aké silné odpútanie od reality musí mať Mazepin, keď prehliadol že to miesto mu kúpil otec. Je to len další neschopný synáčik, ktorý si od života zaslúži lekciu, že nie všetko si na svete kúpiš.

Fakt že prehral s Mickom o jeho kvalitách hovorí viac ako dosť.

Ja by som Mazepina najradsej videl v nejakom zakope na Donbase. Tusim sa masivne hladaju odminovaci, mal by sa poinformovat.

1 Like

Vyzera to tak, ako keby bol na navsteve u Checa. :wink:

Rusko je najsilnejsia krajina na svete tak preco nie?

Aj ja by som mal traumu z F1 ak by ma porazil “tragicky” Mick:
Kvalifikacie: 20:2
Preteky 16:6

1 Like

Russko nie je najsilnejšia krajina ani v Európe, nie to ešte v Ázii a už vôbec nie vo svete. A zatiaľ nie je najsilnejšie ani na Ukrajine, a hádam čochvíľa ani v Rusku :rofl:

A ekonomicky je v Európe na 28. mieste (GDP per capita PPP | Europe).

A rovnako “silný”, ako to russko, bol Mazepin v F1. Tak prečo nie… :smiley:

Nejslabší jezdce za hodně dlouhou dobu. Ne, děkujeme, nechybíš :slightly_smiling_face:

Mazespin… Ci ako ho to volali???