Max Verstappen potrestaný! V Rusku príde o tri miesta | Magazín F1 - F1online.sk

Chod trollovat sipkarov.

dosli ti argumenty? :slight_smile:

Nie, trpezlivost. Ale chapem, ze dalsi holub si mysli ako vyhral sach. Teraz sup, sup, odlet.

1 Like

mas pravdu, ty si proste mudrejsi ako vsetci tu. :slight_smile: enjoy the feeling :slight_smile:

sorry ale na premudreleho sa tu hras ty. Mimochodom nemozem nedat poznamku. Sam si sa priznal, ze schvalne trolujes a bavis sa na tom :smiley:

2 Likes

Nie ako vsetci, to urcite nie. Okrem toho, nie som to len ja:

Mozno vies o pretekani viac ako oni napriklad, ale to len mozno, lebo mozno je pravda niekde inde.

a co to ma byt akoze argument do diskusie? pohladam ti vyjadrenia inych ktory tvrdia opak alebo si to vies najst aj sam?

pripustis niekedy aj moznost, ze pravdu nemas ty? :slight_smile: napriklad komisari ktori su za to plateni? :slight_smile: ci si ty alebo Massa mudrejsi ako komisari? :slight_smile:

jop, lebo ludia nechapu, ze ked nastavia precedens tak to o tyzden ovplivni druhu stranu. ale to je potom “uplne ina situacia”, ze? :slight_smile:

Veru že nie v oboch prípadoch bol super viac ako 1/2 vedľa v takom prípade je braniaci jazdec povinny nechať minimálne 1 šírku auta. To ani jeden nezrobil. Trestal by si ten druhy prípad lebo ti to vyhovuje.

Myslím že max by v prvom kole tiež mohol byť zhovievavejsi ale v prvom kole podľa FIA môžeš byť tvrdsi. Druhý incident ale max mal dostať dostatok miesta a to poniektori ktorý v silverstone kričali že bol Verstappen na vine to teraz už to miesto tam neberú do uvahy. (Zaujímavý pochod pohľadu?) Aj keď v silverstone max bol jasne vpredu a miesta nechal viac ako musel.

trolko, troluj niekomu inemu :smiley: ja cely cas tvrdim, uz roky, ze sa vela a zbytocne tresta…

Ja osobne na tom prvom manévri v T4 nevidím nič tak “extra” zlého, a tak ako píšeš, netrestá sa to tak prísne ako počas ďalších kôl. Hamilton mal kopu prípadov, keď sa zachoval dosť podobne (však vieme :smiley: proti Rosbergovi a etc.), ale na druhú stranu máš pravdu, mohol byť trocha zhovievavejší, to hej, ale potom bohvie ako by to dopadlo. Obidvaja skúšajú toho druhého, kto kedy uhne. :slight_smile:
Tož, odkedy to prebrala Liberty, tak je každý odborníkom :smiley: lebo majú neskutočný prehľad o každom pohnutí lista v padoku a zaujatý pohľad bude mať podľa mňa každý, lebo kompletne nezaujatý môže byť objektívne iba počítač (ale to už prechádzam do superlatív :smiley: )
I keď v tomto prípade (ja osobne) nechápem miestami fakt zaslepené pohľady na tieto dva incidenty.

1 Like

Jj tam max ako písal zyklo to zavrel oveľa skôr a tým dal najavo že tam miesto nenechá. Ale v záujme pretekanie by tam miesto nechať mal.

Napisal si blbost, ja som ti to vyvratil argumentom a na jedine co si sa zmohol, je hodnotit mojh osobu a okolie :rofl:
Dalsi helmutko v diskusii, co si pivie svoj nazor a ostatni su trolovia… a dookola to iste…
Ten obrazok co si dolozil dole len poukazuje na tvoj chybny nazor…

Ty a argumenty… to je iny oxymoron.

Zase k teme :rofl:
Zbytocna existenccia :firecracker: