Chod trollovat sipkarov.
dosli ti argumenty?
Nie, trpezlivost. Ale chapem, ze dalsi holub si mysli ako vyhral sach. Teraz sup, sup, odlet.
mas pravdu, ty si proste mudrejsi ako vsetci tu. enjoy the feeling
sorry ale na premudreleho sa tu hras ty. Mimochodom nemozem nedat poznamku. Sam si sa priznal, ze schvalne trolujes a bavis sa na tom
Nie ako vsetci, to urcite nie. Okrem toho, nie som to len ja:
Mozno vies o pretekani viac ako oni napriklad, ale to len mozno, lebo mozno je pravda niekde inde.
a co to ma byt akoze argument do diskusie? pohladam ti vyjadrenia inych ktory tvrdia opak alebo si to vies najst aj sam?
pripustis niekedy aj moznost, ze pravdu nemas ty? napriklad komisari ktori su za to plateni?
ci si ty alebo Massa mudrejsi ako komisari?
jop, lebo ludia nechapu, ze ked nastavia precedens tak to o tyzden ovplivni druhu stranu. ale to je potom “uplne ina situacia”, ze?
Veru že nie v oboch prípadoch bol super viac ako 1/2 vedľa v takom prípade je braniaci jazdec povinny nechať minimálne 1 šírku auta. To ani jeden nezrobil. Trestal by si ten druhy prípad lebo ti to vyhovuje.
Myslím že max by v prvom kole tiež mohol byť zhovievavejsi ale v prvom kole podľa FIA môžeš byť tvrdsi. Druhý incident ale max mal dostať dostatok miesta a to poniektori ktorý v silverstone kričali že bol Verstappen na vine to teraz už to miesto tam neberú do uvahy. (Zaujímavý pochod pohľadu?) Aj keď v silverstone max bol jasne vpredu a miesta nechal viac ako musel.
trolko, troluj niekomu inemu ja cely cas tvrdim, uz roky, ze sa vela a zbytocne tresta…
Ja osobne na tom prvom manévri v T4 nevidím nič tak “extra” zlého, a tak ako píšeš, netrestá sa to tak prísne ako počas ďalších kôl. Hamilton mal kopu prípadov, keď sa zachoval dosť podobne (však vieme proti Rosbergovi a etc.), ale na druhú stranu máš pravdu, mohol byť trocha zhovievavejší, to hej, ale potom bohvie ako by to dopadlo. Obidvaja skúšajú toho druhého, kto kedy uhne.
Tož, odkedy to prebrala Liberty, tak je každý odborníkom lebo majú neskutočný prehľad o každom pohnutí lista v padoku a zaujatý pohľad bude mať podľa mňa každý, lebo kompletne nezaujatý môže byť objektívne iba počítač (ale to už prechádzam do superlatív
)
I keď v tomto prípade (ja osobne) nechápem miestami fakt zaslepené pohľady na tieto dva incidenty.
Jj tam max ako písal zyklo to zavrel oveľa skôr a tým dal najavo že tam miesto nenechá. Ale v záujme pretekanie by tam miesto nechať mal.
Napisal si blbost, ja som ti to vyvratil argumentom a na jedine co si sa zmohol, je hodnotit mojh osobu a okolie
Dalsi helmutko v diskusii, co si pivie svoj nazor a ostatni su trolovia… a dookola to iste…
Ten obrazok co si dolozil dole len poukazuje na tvoj chybny nazor…
Ty a argumenty… to je iny oxymoron.
Zase k teme
Zbytocna existenccia