Max Verstappen oznámil, že reálne uvažuje o ukončení kariéry v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Hosi, je to o tom ze se nezajimate, neznate historii, napriklad Piquet v sezone 1981 ziskal titul s nelegalnim autem, podle pravidel auto muselo byt 6cm nad trati, jakmile vyjel z boxu Piquet pohnul packou a auto se prilepilo k zemi, kdyz prijel do boxu zase auto packou zvedl. Jednoduse vyska byla zmeritelna pouze pri vjezdu, vyjezdu do boxu, co na tom ze magaziny byly plne fotek auta prisatym k okruhu, ze majitelem Brabhamu byl Bernie, tohle se stat dneska tak tady nikdo nediskutuje protoze by vsichni lezeli v nemocnici s infarktem.

1 lajk

Určite si myslel roky (nie dekády). :wink:

1 lajk

Tak dlho sa nam to bude javit :sweat_smile:

1 lajk

:joy:

Kedze mame dlhsiu pauzu a riesi sa tu aj politika a pod., snad mi bude odpustena Q mimo temy, ktoru som ti zabudol uz 2x polozit: Uz si videl Project Hail Mary? Ak ano, ako hodnotis? :slight_smile:

Project Hail Mary som ešte nevidel, teším sa na to.

Ja ano, tak ak nezabudnes, daj vediet ked kuknes, som zvedavy na tvoj nazor… :slight_smile:

1 lajk

8/10, příběh hodně solidní, ale samozřejmě to není klasické sci-fi, vizuálně naprosto úžasný

1 lajk