Max urobí chybu, len ho musíme dostať pod tlak, hovorí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Jozef Drístal je proste etalón objektivity 🫡

Toto napísal potom čo aj Marko na základe telemetrie priznal, že Max Luiza vybrzdil :joy:

Orim, uz sa mi nechce na Teba reagovat.
Vsetko dobre, nech sa Ti dari.

4 Likes

Máš pravdu. Vyhrál. A ty ztrácíš čím dál víc glanc. To se tak bojíš i té příští sezóny? :joy:

Vyhrál… a nemůžu ztratit to, co nemám. :slight_smile:

Nebojím… horší to být nemůže. :slight_smile:

Srozumitelne popsal jo? To je jako, to tvoje “Max nezvladl predjizdeci manevr auta ktery bylo za nim”. :rofl::rofl::rofl::rofl:

Nebo vidim stopu Leclercova auta a Maxova, pozice je shodna, v druhem pripade je pozice Hamiltonova auta v koliznim smeru, ale chyba je to Maxe. :rofl::rofl::rofl::rofl:

Tak promin ze te prirovnavam k rusakum. Me to totiz prijde uplne stejne.

A ne prirovnani k rusakum fakt neni urazka, pokud to tak beres, bohuzel ti s tim nepomuzu.

A ne rusaci nemohou za vsechno, ale za 68 a valku na Ukrajine muzou stoprocentne. A jejich my se jen branime tim ze postupujeme na cizi uzemi, my od tve argumentace, Max muze za to ze ho Hamilton zezadu nabral i kdyz mel dost mista na projeti, fakt zas tak odlisna neprijde.

A tak kdo z nas dvou argumentuje, necham na posouzeni jinych.

3 Likes

Suchar se cpal tam kde nemel a dostal naloz, takovy Leclerc nikdy nedosahne vyssi urovne, je prirozene submisivni.

Ano a toto tvoje tvrzeni ja jako fanousek Maxe nezpochybnuji. Naprosto jednoznacne chyba, nebo vina Maxe.

Jen kdyby te zajimal rozdil mezi nami. Ja totiz nemam problem se na situaci podivat objektivne.

1 Like

Tak jasne vubec Hamilton zatim sedminasobny mistr sveta nevi co by se tak mohlo stat po utoku z vnitrni strany.

Je to takovej beranek. :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Kdepak já říkám, že neví, co se stane?

To je otazka na me? Nespletl jsi se? Ja nekde ttohle tvrdim, nebo pisu?

Jen pro poradek i to co jsem napsal. Kdepak je neco o tvrzeni @PUFF ?

Tak proč to posíláš mně?
Já to viděl všechno live.

Když už tu chceš postovat videa a to video je jen do 2018, jinak by to bylo na dalších 10min

1 Like

Tady je zas nablito od svědků Verstappa :roll_eyes:

Ten z 2017 je moje oblíbené. :slight_smile:

1 Like

No napsal jsi tohle:

Tak jsem si dovolil poukazat na to, ze Hamilton by opravdu mohl byt ten genius jak pises.

Nebo to se nesmi? Nemuzu na tebe reagovat? Tak to se omlouvam, to jsem nevedel. Priste si dam pozor. :grin::wink:

3 Likes

Timur, uz sa mi nechce na Teba reagovat.
Vsetko dobre, nech sa Ti dari.

1 Like

Ty jo kdyz to tak ctu, tak vidim jen blitky od svedku Hamiltonovych a pridavaji se i fanousci Nanda jak tak koukam. Takove fans si tenhle pan snad ani nezaslouzi.

2 Likes

Jsme na tom stejne. Me na vas taky ne.

Mej se krasne.

0:24 Verstappen: he pushed me off

Taky Verstappen:

To je tak, když tady kulťáci mají paměť jepice a páteře hlemíždě :slightly_smiling_face:

Nevím, kdo se tu sesypal na Ferdu skrz jeho názor :roll_eyes:

2 Likes