Max porazí Hamiltona aj v priemernom aute, vyhlásil Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem o akých videách hovoríš, ale na YouTube pridalo Ferrari video 21.1. a aktuálne ná 800k videní a Red Bull pridal video 22.1. a aktuálne má 430k videní.

Aké milióny a aké do 100k? :sweat_smile:

No. Je jasné, že v popularite sa RB s Verstappenom proti Ferrari s Hamiltonom nemôžu ani zďaleka rovnať. To je fakt a potvrdzujú to aj tvoje čísla. Marko to veľmi dobre vie a preto tie jeho vyjadrenia. Cítim tam obavy z výkonnosti a preto budem trocha prekvapený, ak RB bude rovnocenným súperom McLarenu, Ferrari a Mercedesu. Ale počkáme si na prvé testy a najmä preteky. A najmä na tú Verstappenovu vernosť deklarovanú Markom voči RB.

3 Likes

To je jasne, ja toto ani nahodou nerozporujem. Predsalen Ferrari je Ferrari, Hamilton je aj raper, ide si modu, filmy atd, takze je znamy aj v Hollywoode (je uz pomaly viac celebrita ako pretekar) a hlavne ide o prestup a nove spojenie dvoch velkych znaciek F1 (keby ostal v Mercedese (ako Max ostal v RB), tak ani zdaleka to taku pozornost neputa).

Islo mi len o to, ze na co ma niekto potrebu to cislo videni Ferrari astronomicky nafuknut a zas pri Red Bulle znizit o 75%? Na co taketo klamstva? Potom ze su tu hadky. :slight_smile:

Neviem ci Markovym cielom je putat pozornost. Marko je Marko a taketo vyjadrenia mava hocikedy. :sweat_smile:

Ale nadpis je cisty clickbait ako pisal @raptor22 . Po precitani clanku som Marka pochopil tak, ze Max moze mat kludne o 1-2 desatiny pomalsie auto (to priemerne, kedze dnes je pole velmi vyrovnane) a Hamiltona dokaze porazit, pretoze Max tie dve desatiny dokaze svojim umenim dohnat. A navyse pochybuje o tom, ze Hamilton bude konzistentny pocas celej sezony. Ved v podstate tak tomu bolo aj v sezone 2024, akurat porazil Norrisa a pri Hamiltonovi vychadzal tiez z 2024 a tam je to pravda, ze Lewis mal obrovske vykyvy.

Ale treba to brat kazdopadne s nadhladom. Stale nedosiahol level Wolffa a nevyhlasil, ze Max nerobi chyby, len tim umiestnuje zle tlacidla na volant. :sweat_smile:

No, to som aj aj velmi zvedavy. Pre 2025 si myslim, ze RB kludne moze bojovat o titul, ale 2026 neviem.

Najlepsi pilot pojde vzdy za najlepsim autom, tolko k vernosti. :smiley:

A nieco k tym tvojim klamstvam o datume zverejnenia videi a pocte zhliadnuti?

Staci len priznat, ze si sa pomylil alebo povedat odkial si tie cisla cerpal. :slight_smile:

3 Likes

“Verstappen by vyhral MotoGP na bicykli.”
Helmut Marko 2026

5 Likes

Hej, ja len že tu dookola stále čítam ako Verstappen získal titul v treťom najrýchlejšom monoposte a on v ňom stále sedí. Tak tu vidím trocha rozpor v tvojom tvrdení, že najlepší pilot ide za najlepším autom.

1 Like

No pořád to má odezvu, akorát teda není tady zrovna @tiMur , ten by to ocenil nejvíc :stuck_out_tongue:

1 Like

To je podla mna pravda. O McLarene sa neda pochybovat, ze bol najrychlejsi z pohladu celej sezony a Ferrari bolo podla mna druhe. :slight_smile:

Aky rozpor? Pred zaciatkom 2024 bol RB povazovany za top auto. Teraz uz nie je a spekuluje sa o Maxovom odchode. A asi nie som jediny, kto si mysli, ze od 2026 sa bude snazit ist tam, kde si bude mysliet, ze dostane najlepsie auto.

Ci ma ides chytat za slovicka a tvrdit, ze preco teraz nechcel ist do McLarenu na jednu sezonu, ked ten ma najlepsie auto? Alebo ako? Nerozumiem tejto tvojej narazke. :slight_smile:

Marko podla mna nema ani socky

Ohanat sa parametrom sledovatelov je take no …

9 Likes

Oni vi ze titul ziskal v nejrychlejsim aute behem prvni poloviny sezony.

1 Like

Nie, to je nepresne, to by z Verstappena robilo skor horuceho kandidata na vitazstvo na Tour de France, nez zrucneho pretekara. Trefnejsie je tvrdit, ze by vyhral MotoGP na babete.

Marko potřeboval dostat značku Redbull do novin a to kompleně zdarma. A do titulky. Nic jiného v tom nehledejte.

2 Likes

A ze starsi ludia su mudrejsi a mali by ist prikladom. :man_facepalming:

Vdaka za upresnenie. Stale vsak neviem, ktore video Red Bullu ma do 100k?

Toto su videa pridane pred 2 dnami, teda 22.1.:

A za prve, hadam nepovazujes views na Instagrame za nejake relevantne meritko (ked uz tak YouTube), za druhe hadam nechces porovnavat predstavenie Hamiltona vo Ferrari s beznymi marketingovymi videami Red Bullu. :sweat_smile:

Ale tak snad mas z toho radost, ze Hamilton ma vacsie views ako Max/RB. Aspon nejaka utecha za posledne roky. :smiley:

Myslim, ze Oracle moze byt maximalne s pokojny s dealom, ktory uzavreli. Kym IBM nevyhra s Ferrari niekolko titulov, tak ta pozornost ani zdaleka nie je taka, aku ma Oracle na aute RB. A nemyslim si, ze nejake instagram views by ich trapili. :smiley:

1 Like

A co akoze predikujem? :sweat_smile:

Nech to citam ako to citam, tak nejako z toho neviem vyvodit nejako predikciu. Mozes to objasnit?

A este mozes objasnit aj toto:

A toto si nechaj pre nejakych facebookovych kamaratov, ktori ti za to daju lajky pod prispevkami Veroniky Ostrihonovej. Lebo ked ta zacnem urazat ja, tak zase sa tu slabsi jedinci zosypu, ze sa ku mne ludia pridavaju a vsetkych tu manipulujem. Ja sa s tebou bavim slusne o F1.

2 Likes

Jn, Marko je starý Marketingový mág čo potrebuje zvyšovať dosahy a pozornosť :smiley:

Veď to je jasné… Lewis v priemernom aute, a Max v najlepšom Red Bulle… Samozrejme, že vyhrá Max… Ale ak by bol aj Max v priemernom aute, na Lewisa nemá šancu…

Nemyslím si, že Max v tomto roku prehovorí do boja o titul. Jeho schopnosti mu rozhodne zabezpečili 4. titul, ale od začiatku sezóny mať hentaké slabšie auto, to nedá ani Max. Hviezdny tím sa proste rozpadol a od 2026 už nebudú mať ani tú Hondu, čo bude posledným klincom do rakvy červených býkov. Ale môže zostávať s teoretickou šancou ako Kubica v 2008 alebo Räikkönen v 2012.

Hm, to se tedy nabízí otázka, proč to tedy neudělal.

1 Like

Drzost je tvarit sa, ze RBR mal celu sezonu vyhodu ako do Miami :person_facepalming:

Sa pozri na prostrednu cast sezony, Mercedes bol nie ojedinele rychlejsi aj od RBR, ten bol miestami az stvrta sila. Russel vypadol pre drobnu technicku zavadu a druhy krat bol diskvalifikovany za nieco, co vykon nijak drasticky neovplyvnovalo. Teda teoreticky to auto bolo plne schopne ziskat 3 double. Strasne zle auto oproti Red Bullu vsak? Verstappen ziskal 5 vitaztiev od Miami, Mercedes 4 :person_facepalming: OMG…

2 Likes