Max nejazdil príliš rozumne, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Áno, ale snáď si čítal, že je z konca 2012, takže odvtedy asi ťažko tam zostal po 6 tituloch Lewisa a 4 tituloch Maxa, ibaže by celé BBC malo pocit, že dojmy z jeho predchádzajúcich výkonov tak vyzreli, že sú lepšie ako tie titulové nálože iných.

Ten článok poznám - aj sám priznáva hneď kritický nedostatok toho modelu, pre ktorý je to síce zaujímavé štatistické cvičenie, ale intiutívne príšli mimo. Konkrétne:

• The model does not explicitly account for changes in driver performance across the career arc, so some drivers may benefit by comparison to teammates who are rookies or well past their peak form.

Takže podľa neho je napr. len trojčlenka Kimi vs Felipe vs Fernando vo Ferrari ceteris paribus. A hocako si myslím, že kimkáči ten náter v 2014 značne zľahčujú až popierajú - tak opak je zase overkill.

Ach, toto je ešte asi horšie - aj mu to tam v komentároch píšu. Ako kvitujem tieto ich pokusy a časom by to asi vedelo byť naozaj sofistikované, ale takto to len hovorí, že ALO najviac drtil kolegov. OK, ale rozobrať nedostatky toho systému (ktorých si je aj autor sám vedomý, aby som mu nekrivdil) - na to fakt čas nemám, hoc vzdelanie by aj bolo. :v:

Talksport beriem - aj keď prepáč, nad BBC či F1 samotnú ho nezaradím. :slight_smile:

Ten F1-Fansite si nedal link a neviem to vygoogliť, jediné čo som našiel je dáky pseudo-štatistický rebríček. Pochopiteľne bez Nanda.

To isté Red Bull - nič také neviem nájsť, len občas dávajú rebríčky ktoré sú ale otrocky štatistické.

Takže ho bude Mercedes tlačit stejně jako RB Verstappena, to se má Russel na co těšit. Proč nenatočí něco o Russelovi taky? :smiley:

3 Likes

Mít možnost oživit Formana, tak ho přivedu ať natočí film o místní RBR úderce, kam by se hrabal film hoří má panenko :grinning:

3 Likes

Krásna ukážka toho, že naši Honzíci sú trošku jednoduchší ľudia a nechápu súvislosti, pričom ešte si mu to tam explicitne napísal, že je to z 2012 a Lewis mal 1 titul a Max ešte len lietal v motokárach.

Honzíci nevedia po anglicky. Vidia článok, kde je Alonso vysoko, hodí sa im do naratívu, tak je to sväté.

Autor sám to vo videu, ktoré je update na to spinelessove video hovorí, že to nemá byť objektívne porovnanie, ale dôkaz, že ELO je nepoužiteľné pri F1. Lenže opäť narážame na problém s jednoduchosťou Honzíkov a neznalosťou angličtiny. :slight_smile:

EDIT: Už tu má posily, už chýba len prasopes Michal a budú komplet. Ale ja som ťa varoval:

:grin:

2 Likes

Však ty jsi tu celou dobu. Zase máš schízu?

1 Like

Ale pak ti napíše Evap, že my tady děláme osobní hodnocení a že si ostatní odpočinou. :smiley: To chce vážně toho Formana. :100:
Já tady nikoho neuražim a furt jakoby mi tu kolem hlavy lítal komár.

2 Likes

Tyhle statistiky jsou o hovně.

Formule před 60 lety byla totální punk a nemá to nic společného s tou dnešní.
Závod odstartovalo 20 lidí z toho 8 dojelo do cíle, z toho 4 dostali +4 kola atd.

Třeba Fagioli je nejstarším výhercem v F1, ale jakým způsobem? Fangiovi se pokazilo auto, tak si vzal během závodu vůz Fagioliho. Fangio vyhrál a výhra se počítá oběma. A díky té výhře se stal Fangio mistr světa. :smiley:

Totálně o ničem. :slight_smile:

2 Likes

Čo je problém, súvetia v slovenčine alebo angličtina v citáte arafinwe? :grin:

Evap tu nikoho neuráží a potom tu lajkuje komenty, kde není nic jinýho, než urážení. Já myslím, že tady je materiál min na 3 filmy od Formana :grinning: nemluvě o tom data analytikovi, co tu psal z jednoho účtu, jak má dočasný ban. A teď tu píše, že to byl jinej Jos. Jakože takovou vylízanost jsem snad ještě neviděl :grinning:

2 Likes

A co teprve, když těm statistikam dělá fact checking borec, co neumí udělat ani průměr v excelu

2 Likes

To ste to dopracovali kluci na poriadne dno, keď niekto ako Evap musí lajkovať urážky na vás, aby vám naznačila svoj názor o vás. Nie je to stále na zamyslenie? :grin:

4 Likes

Takže ty tu máš 6 účet, dostal jsi 5x ban budeš tu fňukat, že někdo zasírá diskuze? Nemusíš potvrzovat moje slova o tom, že tak vylízanej jako ty, je opravdu málokdo

2 Likes

Njn, se dočteš zajímavý věci tady. Mě tu neustále někdo hodnotí aniž by mě znal, Triper tu dokonce psal, že mám exekuce, že jsme nezaměstnaní na pracáku, trosky všechno… ale to je v pohodě. Já se k uražkám snad nikdy nesnížil natož k tomuhle, ale to nikomu nevadí. My jsme tu vyčlenění do zvláštní skupinky prostě. :smiley:

Ted se normálně bavím s Arafinwe a přiletí Jos aby mě tu uražel, poslední co by mě zajimalo je jeho nazor… :roll_eyes:

2 Likes

Tu Ťa s dovolením zbrzdím - do osobných prekáračiek nepôjdem. :slight_smile:
A pri všetkej úcte ani mi nie je veľmi sympatické, že Ty s tým vyzerá nemáš problém. Ale tak Tvoja vec.

So @spineIesssheep máme už dlhšie, no trochu ostrejší vzťah povedzme. :smirk: Ale útočiť na neho jednoducho nebudem. Raz som mu napísal svoje (aj to ešte vcelku zdržanlivo), ale tým som skončil. Kým je debata vecná, tak pokecám, ale zvyšok ide mimo mňa.

Téma sa minula, keď si bude chcieť niekto kopnúť, vidieť niečo čo tam nie je alebo liečiť mindráky či snahu sa s niekým posekať - prosím. Návrh ako to vyriešiť som písal tu

Viac nemám čo dodať. :v:

2 Likes

Tak já tu rozdal urážky v reakci na to co tu vyplodili. Nevím, proč by tu někdo měl lhát o tom, co dělám, co jsem studoval, jak vypadám urážet mě na základě těhle věcí atd. tahat tu osobní věci s fotkou atd. je prostě největší dno, pak si tu někdo hraje na to, jak je strašně slušnej a vadí mu takové věci a pak nakonec lajkuje tyhle srance.

2 Likes

Jo a nakonec seš to ty, kdo vytahuje osobní hodnocení a ostatní si od nás mají odpočinout případně rozdýchavat týden, že máš jiný názor. To je prostě neskutečné, ale co už…

2 Likes

Kde vidíš fňukanie? Jediné fňukanie je tu:

Páči sa blbečkovia moji obľúbení, na soplík a slzy :grin:

V pohode, ja som tie osobné prekáračky doplnil za teba, nech si zbytočne nepoškodíš mienku u pacifistov na fóre. :grin:

My tu máme s honzíkmi krásny vzťah, trošku to nedávajú poslednú dobu, ale je to stále harmónia.

Vecný som bol, písal som k téme a honzíci prišla a začali útočiť, lebo ich Alonso je za Vettelom. Takže vecná diskusia skončila ich príchodom. A ešte ti tu primitív dá nejaké ELO video, o ktorom sám autor povie, že je to dôkaz nefunkčnosti metodiky a nie relevantný rebríček F1 jazdcov. A tak si tu žijeme s hendikepovnými. :smiley:

@Admin

Kde je tá hranica, keď táto žumpa už nebude špiniť diskusiu? Stačí si pozrieť jeho “prínos” na jeho profile - samé osobné útoky, urážky.
Niektorí slušní diskutéri sa už radšej tu na f1online.sk ani nepridávajú, keď po nich, s pomocou slabších jedincov (stádovitosť jednoduchších), začne takéto niečo útočiť. (na fb stránkach o f1 bolo toto indivíduum už rozoberané - fb má výhodu blokovania takto obmedzených jedincov).

3 Likes