Možno klasický Google by bol býval lepší, lebo len zopár príkladov:
A. 2 mesiace dozadu starý rebríček od samotnej F1, čísla neuvádzajú ale je vcelku jasné, že to ide od NAJ, aj to tam myslím píšu - Vettel v TOP 10, Alonso tesne mimo. Ale tiež dobrá ukážka, že nie vždy všetko sedí - Jim Clark trápne nízko
B. Na druhej strane, keď chceš vidieť aj z iného súdka a trochu germánskej zaujatosti (keďže nakladanie britským, resp. anglickým médiám je už vcelku klišé) - nemecká verzia Sports Illustrated spred vyše roka - 1. Michael, 4. Ayrton, 6. Seb Vettel, 8. Piquet, 10. Max - Nando, ale aj taký Ascari či Jim Clark nikde
C. BBC - staršie, ale vyberám preto, že to zverejnili 20. Novembra, doslova v predvečer Brazílie 2012 - Seb 8. , Fernando 10. - ale keďže mal ešte len 1 titul, tak Lewis 15. a samozrejme bez Maxa, tí ho odvtedy samozrejme prevalcovali. A to ešte mal Seb ten tretí titul potvrdiť, mať svoju naj sezónu 2013, zatiaľ čo Nando bol asi na vrchole. Recency biac na maxime. A aj tak rebríček vyzerá ako vyzerá
Jasné, každému tomu rebríčku sa dá kdečo vyčítať - ale preto píšem, ak to človek začne dávať dokopy, vyjde mu niečo veľmi podobné ako som písal.
Odkiaľ to berieš, že nedoceňujem? Ale áno, tak titul nevyhral - aj včera bol asi najrýchlejší Lando, ale jak sa dívam, tak sa dívam, na 1. mieste vo výsledkovej listine svieti Oscar.
To je presne to, keby tie svoje výkony Fernando v lete 2012 využil a prišiel vtedy za Laudom, že pozri - vidíš čo v tom Ferrari predvádzam, ale nie sú mi schopní dať správne auto, dáš mi ho? Tak dnes nemáme možno o čom. Takto bohužiaľ ani tak výborné (aj keď na konci roka už trochu klesajúce výkony) ani na titul nestačili, ani nič ďalšie nezaložili. A odvtedy je viacmenej mimo hry o titul. Dlhšie ako celá jeho kariéra predtým. 
To by si musel napísať aké je, to je ako kedysi som ti písal.
Lebo je iné či sa zhodneme, že Fernando je v TOP 10 najtalentovanejších jazdcov v histórii F1, lebo tam možno aj áno. A pokojne aj pred Vettelom.
Ale či je Fernando v TOP 10 najúspešnejších/najväčších jazdcov v F1, asi nie. Aj keď ja v tomto už nejako veľmi subjektívne presvedčenie nemám - myslené, že ma to nijako emocionálne nechytá, neriešim to po emocionálnej stránke ako to cítim.
Či je Fernando všeobecne relevantnou komunitou vnímaný ako TOP 10 jazdec histórie? To je ako vravím skôr objektívna otázka, tu som ti hodil 3 linky, ktoré hovoria, že skôr nie. Uvidíme aj ako budú fanúšikovské hlasovania keď sa to za pár rokov trochu usadí. Ale aj napr. v 2007 mal veľkú anketu F1 Racing a tam bol napr. Kimi pred Fernandom, hocako vtedy nemal ešte ani 1 titul.
Neskôr v decembri 2009 robil napr. anketu sesterský autosport a tam už bol Nando pred Kimim 9ty, ale to bolo logicky pred všetkými Sebovými a Maxovými a takmer všetkými Lewisovými titulmi. Pôvodné linky už akosi nefungujú, ale tu je referencia na ten rebríček zo stranky, čo je tuším oficiálna Sennova.
https://www.senna.com/en/relembre-a-eleicao-da-autosport-que-escolheu-senna-como-melhor-piloto-de-todos-os-tempos/