Max nejazdil príliš rozumne, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Evap tu nikoho neuráží a potom tu lajkuje komenty, kde není nic jinýho, než urážení. Já myslím, že tady je materiál min na 3 filmy od Formana :grinning: nemluvě o tom data analytikovi, co tu psal z jednoho účtu, jak má dočasný ban. A teď tu píše, že to byl jinej Jos. Jakože takovou vylízanost jsem snad ještě neviděl :grinning:

2 Likes

A co teprve, když těm statistikam dělá fact checking borec, co neumí udělat ani průměr v excelu

2 Likes

To ste to dopracovali kluci na poriadne dno, keď niekto ako Evap musí lajkovať urážky na vás, aby vám naznačila svoj názor o vás. Nie je to stále na zamyslenie? :grin:

4 Likes

Takže ty tu máš 6 účet, dostal jsi 5x ban budeš tu fňukat, že někdo zasírá diskuze? Nemusíš potvrzovat moje slova o tom, že tak vylízanej jako ty, je opravdu málokdo

2 Likes

Njn, se dočteš zajímavý věci tady. Mě tu neustále někdo hodnotí aniž by mě znal, Triper tu dokonce psal, že mám exekuce, že jsme nezaměstnaní na pracáku, trosky všechno… ale to je v pohodě. Já se k uražkám snad nikdy nesnížil natož k tomuhle, ale to nikomu nevadí. My jsme tu vyčlenění do zvláštní skupinky prostě. :smiley:

Ted se normálně bavím s Arafinwe a přiletí Jos aby mě tu uražel, poslední co by mě zajimalo je jeho nazor… :roll_eyes:

2 Likes

Tu Ťa s dovolením zbrzdím - do osobných prekáračiek nepôjdem. :slight_smile:
A pri všetkej úcte ani mi nie je veľmi sympatické, že Ty s tým vyzerá nemáš problém. Ale tak Tvoja vec.

So @spineIesssheep máme už dlhšie, no trochu ostrejší vzťah povedzme. :smirk: Ale útočiť na neho jednoducho nebudem. Raz som mu napísal svoje (aj to ešte vcelku zdržanlivo), ale tým som skončil. Kým je debata vecná, tak pokecám, ale zvyšok ide mimo mňa.

Téma sa minula, keď si bude chcieť niekto kopnúť, vidieť niečo čo tam nie je alebo liečiť mindráky či snahu sa s niekým posekať - prosím. Návrh ako to vyriešiť som písal tu

Viac nemám čo dodať. :v:

2 Likes

Tak já tu rozdal urážky v reakci na to co tu vyplodili. Nevím, proč by tu někdo měl lhát o tom, co dělám, co jsem studoval, jak vypadám urážet mě na základě těhle věcí atd. tahat tu osobní věci s fotkou atd. je prostě největší dno, pak si tu někdo hraje na to, jak je strašně slušnej a vadí mu takové věci a pak nakonec lajkuje tyhle srance.

2 Likes

Jo a nakonec seš to ty, kdo vytahuje osobní hodnocení a ostatní si od nás mají odpočinout případně rozdýchavat týden, že máš jiný názor. To je prostě neskutečné, ale co už…

2 Likes

Kde vidíš fňukanie? Jediné fňukanie je tu:

Páči sa blbečkovia moji obľúbení, na soplík a slzy :grin:

V pohode, ja som tie osobné prekáračky doplnil za teba, nech si zbytočne nepoškodíš mienku u pacifistov na fóre. :grin:

My tu máme s honzíkmi krásny vzťah, trošku to nedávajú poslednú dobu, ale je to stále harmónia.

Vecný som bol, písal som k téme a honzíci prišla a začali útočiť, lebo ich Alonso je za Vettelom. Takže vecná diskusia skončila ich príchodom. A ešte ti tu primitív dá nejaké ELO video, o ktorom sám autor povie, že je to dôkaz nefunkčnosti metodiky a nie relevantný rebríček F1 jazdcov. A tak si tu žijeme s hendikepovnými. :smiley:

@Admin

Kde je tá hranica, keď táto žumpa už nebude špiniť diskusiu? Stačí si pozrieť jeho “prínos” na jeho profile - samé osobné útoky, urážky.
Niektorí slušní diskutéri sa už radšej tu na f1online.sk ani nepridávajú, keď po nich, s pomocou slabších jedincov (stádovitosť jednoduchších), začne takéto niečo útočiť. (na fb stránkach o f1 bolo toto indivíduum už rozoberané - fb má výhodu blokovania takto obmedzených jedincov).

3 Likes

@Admin:

15honzikov

Tak Fernando dneska chyboval plus měl štěstí na VSC. Nějaký minisektor nikoho nezajímá, to už je v nejlepším případě jen labutí křeč.

1 Like

Ad Landovo vyjádření, na prvním místě je to především Landova frustrace. S Piastrim prohrává na vítězství 4:1, to je po šesti závodech velmi tvrdá bilance.

2 Likes

To nebol len tak nejaky minisektor, to bol fialovy minisektor!

To len ty nevies docenit, co je to zajazdit fialovy minisektor. :grin:

3 Likes

No jo no. Sem zapomněl… Nejlepší minisektor v dějinách motosportu. Jak jsem to mohl nevidět… :grin:

2 Likes

Co si ty za fanusika, ked ti ujde takyto vykon na P15. :grin:

2 Likes

Max nemaximalizoval, tenhle víkend přišel o dost bodů. Koncept Fernandova 2012 se rozplývá, a je to škoda. Alespoň že Piastri se chytil, no Lando se bude muset srovnat, jinak jakmile Piastri získá bodový náskok s mezerou nad 25 bodů tak už to bude hodně na pováženou.

3 Likes

Hranice není :confused:

4 Likes

Tak si založí 6 účet, 3/4 fora bude dělat jakože nic, protože nakládá Hogrovi, a ještě ho budou poplácávat po ramenou. :smiley: Rastor tady nadával Hamiltonovi do neg.ů, dá si na profilovku Goebblese a taky se nic neděje. Aneb je to jedno kdo je s náma, ale hlavně, že jste proti nim. :smiley:

4 Likes