Max mi radil aj pri vyjednávaniach o zmluvách, priznal Bortoleto | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je oficiálne „otcom všetkých nováčikov“. Holandský pretekár dospel vo svojej kariére do bodu, keď sa na štartovom rošte stretáva s jazdcami, ktorí ho v mladosti sledovali v televízii a vzhliadali k nemu. Patrí k nim aj Gabriel Bortoleto, ktorý sa môže pochváliť tým, že mal s Verstappenom veľmi úzke väzby dávno pred príchodom do F1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223897/max-mi-radil-aj-pri-vyjednavaniach-o-zmluvach-priznal-bortoleto

Emil nejspíše i účelně radil jak rozbít co nejvíce vozů.

Ferdo… to už nemáš zapotřebí ne ?

Nicméně je velká otázka, zda je to od Maxe akt nezištné pomoci a nebo to bylo v módu “empatické” manipulace a ta pomoc vyjde draho. Podotýkám že nevím a že čas ukaže, jak Max dokaže spolupracovat a občas i ( logicky ) na úkor sebe. Pro tým…

2 Likes

Co Ti mám na to říci?
Třeba Tě tahle tabulka přesvědčí, že jsem žádné manipulace neměl v úmyslu.

Demoliční šampionát letos vyhráli Bortoleto a Alpine – F1sport.cz

Jenže ty podsouvaš něco, co určitě není pravda a je to provokace. To že k tomu použiješ kus realné pravdy, na věci nic nemění. Max nic takového neradil…

To něco se výsledkem podsouvá samo. Tahle tabulka není o domněnkách, ale o skutečných výsledcích.

Ty jsi psal co říkal Max, což je lež , výmysl, fabulace… takže manipuluješ a tím bych to uzavřel.

Napsal jsem “nejspíše”, né že to Emil řekl.
Nedříve číst a teprve pak osočovat.

tak neosocuj a mas to.

To se musíš obrátit na někoho jiného. Já za Bortoleta vozy nerozbíjel.

co to ma spolocne s clankom?

Bortoleto.

image

tak maxo sa moze kamaratit len s tymi s ktorymi nevedie priamy boj o vitazstva/titul
ak sa dostanu do realneho boja na trati tak rychlo zistia co je maxo zac a ze kamaratstvo s nim uz dalej nieje mozne :slight_smile:
ved aj s norrisom bol velky kamarat ale len dovtedy kym mclaren nebol na urovni rb. potom kamaratstvo rychlo skoncilo

Hovori, ze mu radil este aj ohladom zmluv v juniorskych seriach, takze neviem si predstavit ako by toto mohla byt z Maxovej strany “empaticka” manipulacia ako si to nazval. :slight_smile: